Žvaigždžių savaitėje – sukrauti lagaminai, pasirodymas po gimdymo ir pražudęs vėžys

Kiekvieną savaitę žurnalas „Stilius“ apžvelgia įsimintiniausius ir labiausiai apkalbėtus užsienio garsenybių gyvenimo įvykius.

Edith Gonzalez, princas Harry ir Meghan Markle, Irina Shayk.<br>Instagram ir Scanpix nuotr.
Edith Gonzalez, princas Harry ir Meghan Markle, Irina Shayk.<br>Instagram ir Scanpix nuotr.
Irina Shayk.<br>Scanpix nuotr.
Irina Shayk.<br>Scanpix nuotr.
Meghan Markle ir princas Harry.<br>Scanpix nuotr.
Meghan Markle ir princas Harry.<br>Scanpix nuotr.
Grangeris Smithas su sūnumi.<br>Instagram nuotr.
Grangeris Smithas su sūnumi.<br>Instagram nuotr.
Edith Gonzalez.<br>Instagram nuotr.
Edith Gonzalez.<br>Instagram nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Jun 22, 2019, 8:04 PM, atnaujinta Jun 22, 2019, 8:05 PM

Šįkart juose taip pat netrūko staigmenų ir atvirų pasisakymų.

Gražuolė susikrovė daiktus

Neseniai užsienio žiniasklaidą apskriejo netikėta žinia: po ketverių metų byra aktoriaus Bradley Cooperio (44 m.) ir rusų supermodelio Irinos Shayk (33 m.) santykiai.

Naujausiomis žiniomis, manekenė jau susikrovė daiktus – tai patvirtina ir paviešintos nuotraukos. Fotografijose moteris atrodo rami.

Į automobilį kraudama lagaminą ji nusišypsojo, tačiau visą laiką emocijas slėpė po tamsiais saulės akiniais. Manoma, kad sužadėtinių draugystė ant plauko pakibo po filmo „Taip gimė žvaigždė“ premjeros.

Kino juostoje sužibėję B.Cooperis ir dainininkė Lady Gaga jau gana ilgą laiką laikomi pora ne tik televizijos ekrane.

B.Cooperis su I.Shayk augina dukterį. Vasario mėnesį su savo sužadėtiniu talentų agentu Christiano Carino išsiskyrė ir Lady Gaga.

Pasirodė viešumoje po gimdymo

Šių metų gegužės 6-ąją Sasekso kunigaikščiai Meghan Markle (37 m.) ir princas Harry (34 m.) susilaukė pirmagimio – berniuką jie pavadino Archie vardu.

Visai neseniai mažojo princo tėvai buvo užfiksuoti karieta važiuojantys į Bakingamo rūmus, kur vyko karalienės Elizabeth II 93-iojo gimtadienio šventė.

Tai pirmas oficialus Meghan pasirodymas viešumoje po pirmagimio gimimo. Šventėje Meghan buvo pasidabinusi mėlyna suknele ir tokios pat spalvos skrybėlaite.

Organus paaukos donorystei

Kantri muzikos atlikėjas Grangeris Smithas (39 m.) su žmona Amber (37 m.) išgyvena sunkų laikotarpį – jųdviejų trimetis sūnus paskendo namuose esančiame baseine.

Skausmo plėšomas vyras, pasidalijęs nuotrauka su sūnumi, jausmus aprašė instagrame. „Turiu pranešti sunkiai įsivaizduojamas naujienas. Mes praradome jauniausią sūnų Kelly Smithą.

Po tragiško įvykio, nepaisant visų gydytojų pastangų, berniukas nebuvo atgaivintas. Amber ir aš turime paskutinį kartą su juo atsisveikinti ir nusprendėme paaukoti jo organus, kad kiti vaikai turėtų antrą galimybę gyventi.

Mūsų šeima sutrikusi, širdys sudaužytos, bet mes ramūs, nes žinome, kad sūnus yra kartu su Dangiškuoju Tėvu“, – jautriais žodžiais pasidalijo G.Smithas.

Aktorės gyvybę pasiglemžė vėžys

Užsienio žiniasklaidą pasiekė skaudi žinia – mirė Meksikos muilo operų žvaigždė Edith Gonzalez. Po trejų metų kovos 54-erių aktorę pasiglemžė vėžys.

Aktorės karjerą moteris pradėjo dar aštuntajame dešimtmetyje. Ji vaidino tokiuose serialuose kaip „Laukinė širdis“, „Niekada tavęs nepamiršiu“, „Negailestingas pasaulis“.

Apie savo ligą aktorė pranešė socialiniuose tinkluose 2016-aisiais, bet apie diagnozę moteris nebijojo kalbėti viešai – ji nuolat kartojo, jog myli gyvenimą.

Netrukus po to, kuomet žinia apie aktorės mirtį buvo patvirtinta, po paskutine E.Gonzalez nuotrauka socialinio tinklo „Instagram“ asmeninėje paskyroje pasipylė gausybė atjautos kupinų žodžių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.