Žinomi šalies žmonės džiaugėsi laiku su šeimomis: tarp jų ir 6 atžalas auginantis D. Kasparaitis

Vasara – atostogų metas, o per jas daugiau laiko skiriame mums brangioms akimirkoms su artimaisiais. Ne išimtis – ir žinomi žmonės. Socialinių tinklų paskyrose šią savaitę jie dalijasi jaukiomis akimirkomis su šeima iš įvairiausių Lietuvos ir pasaulio kampelių.

 Laikas su šeima.<br> LR montažas.
 Laikas su šeima.<br> LR montažas.
 R. Cicinas su sūnumi leido laiką Rumšiškėse.<br> Soc. tinklo nuotr.
 R. Cicinas su sūnumi leido laiką Rumšiškėse.<br> Soc. tinklo nuotr.
 S. Griaznova su dukra.<br> Soc. tinklo nuotr.
 S. Griaznova su dukra.<br> Soc. tinklo nuotr.
 D. Kasparaitis su savo atžalomis.<br> Soc. tinklo nuotr.
 D. Kasparaitis su savo atžalomis.<br> Soc. tinklo nuotr.
 A. Mickevičius vaikystėje su seserimi.<br> Soc. tinklo nuotr.
 A. Mickevičius vaikystėje su seserimi.<br> Soc. tinklo nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Jun 28, 2019, 10:16 AM, atnaujinta Jun 28, 2019, 11:58 AM

Parodė ūgtelėjusią dukrą

Viena pirmųjų šilta nuotrauka su dukra pasidalijo iš Šalčininkų kilusi manekenė Svetlana Griaznova (45 m.). Moteris jau daug metų gyvena triukšmingame Niujorke, tačiau, pasitaikius progai, stengiasi ištrūkti į gamtą, bet ten taip pat neatsisako prabangos. Su dukrele Alessandra (11 m.) modelis ilsėjosi jaukioje „Collective retreats“ stovyklavietėje šalia miesto. „Gyvenimas susideda iš tokių mažų momentų kaip šis“, – emocijomis ir nuotraukomis su dukra dalijosi Svetlana. Drauge su italų kilmės sutuoktiniu mediku Angelo Acquista (62 m.) juodu taip pat augina dvynius Salvatore ir Nicholą (9 m.).

Metų tėtis

Majamyje su šeima gyvenantis geriausias šalies ledo ritulio žaidėjas Darius Kasparaitis (46 m.) pasidalijo nuotrauka, kurioje įsiamžinęs su šešiomis savo atžalomis. Fotografijoje – jo ir buvusios Švedijos krepšininkės Lisos Carrol dvynukės Liv ir Lilly, sūnus Marley Jonas, Milesas Adamas, jaunėlis sūnūs Parkeris bei dukra iš pirmos santuokos Elizabeth Maria. „Metų tėtis“, – šalia nuotraukos brūkštelėjo pats D.Kasparaitis.

Tyrinėjo Rumšiškes

Įspūdingomis akimirkomis iš lankytinų Lietuvos vietų džiaugėsi ir mūsų šalies estrados princu tituluojamas dainininkas Rytis Cicinas (46 m.).

Jis su sūnumi Adu šįsyk nusprendė laisvalaikį skirti kultūrai. „Puiki diena Rumšiškių liaudies buities muziejuje“, – šalia nuotraukų galerijos džiaugėsi dainininkas.

Prisiminė vaikystę

Kiek kitokia nuotrauka socialinio tinklo paskyroje pasidalijo aktorius, renginių, televizijos bei radijo laidų vedėjas, „FUMparFUM“ kvapų linijos įkūrėjas Aistis Mickevičius (43 m.).

Tai vaikystės akimirka, kurioje jis įamžintas su seserimi Agne. Fotografija pasidalijo ne šiaip sau, o jos gimimo dienos proga, prisimindamas vaikystę. „Aš visada norėjau, kad man „nupirktų“ sesę.

Kai manęs mama ir tėtis atsargiai paklausė, o kas bus, jei „pirkti“ bus tik brolis, aš pasakiau, kad tada jie turės grąžinti atgal ir palaukti, kol bus sesių.

Va taip! Todėl nepaprastai džiaugiausi, kad iškart pavyko „nupirkti“ sesę. Išmokiau tave valgyti su peiliu ir šakute, kasdien pasiimdavau iš darželio ir tokiu būdu išvaduodavau nuo pietų miego, piešdavau už tave piešinius mokyklai.

Nepyk, kad kartais mėgdavau uždaryti į spintą. Esi vienintelė ir geriausia sesė ir tokia visada būsi! Su gimtadieniu“, – šalia nuotraukos rašė A.Mickevičius.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.