Į naujus namus su Natalija Bunke įsikėlęs jos mylimasis prakalbo apie tradicijas ir įtemptą laiką

Neseniai į savo naujuosius namus persikraustę Natalija Bunkė ir Edgaras džiaugiasi gyvenamąja vieta. Dainininkės mylimasis dalijasi apie savo pomėgius ir laisvalaikį kartu. Nors pastaruoju metu jų gyvenimas buvo itin įtemptas ir intensyvus, jiedu toliau puoselėja senąsias tradicijas bei susikuria naujų.

 Natalija Bunkė ir Edgaras Eidėjus.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Natalija Bunkė ir Edgaras Eidėjus.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Edgaras Eidėjus.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Edgaras Eidėjus.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Edgaras Eidėjus ir Natalija Bunkė.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Edgaras Eidėjus ir Natalija Bunkė.<br> Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jul 11, 2019, 12:06 PM, atnaujinta Jul 11, 2019, 12:11 PM

Sportas neatsiejama gyvenimo dalis

Niekam nėra paslaptis, jog Edgaras mėgsta aktyvų laisvalaikį, šis pomėgis nėra naujas ir netikėtas, tai greičiau gyvenimo dalis.

„Nuo pat mažens esu linkęs sportuoti ir aktyviai leisti laisvalaikį. Kūno kultūros pamokos mokykloje buvo mėgstamiausios.

Kadangi draugų ratas buvo toks jog didžioji dauguma sportuodavo, todėl ir pats mėgdavau užsiimti aktyvia veikla ir išbandyti įvairias sporto šakas.

Ankščiau skirdavau daugiau laiko šiam pomėgiui, būdavo normalu sportuoti 5 kartus per savaitę laikantis griežtų rėžimų, dabar kai laisvo laiko turiu šiek tiek mažiau sportuoju rečiau.

Tačiau aš jau gyvenu tokį gyvenimo būdą, sportas neatsiejama mano gyvenimo dalis, todėl man užtenka bent kelis kartus nueiti pasimankštinti į sporto salę ir aš jaučiuosi žymiai geriau.“

Nors daugeliai atrodo, kad siekti rezultatų itin vargina, nes reikalauja didelio ryžto ir užsispyrimo, tačiau Edgaras teigia, kad tai žymiai lengviau kai tai ką mėgsti tampa gyvenimo būdu, o ne paprastu pomėgiu.

„Nėra tokio dalyko kaip nėra laiko sportui, net neturint sąlygų nusipirkti sporto klubo abonemento ar ištrūkti iš darbo, visada galima sporto klubą pasidaryti savo namuose, reikia tik noro.

Man nesunku atsikelti 6 valandą ryto, kad spėčiau pasportuoti prieš tos dienos darbus. Kai sportas tampa gyvenimo dalimi tu pamatai pokyčius savo kūne, tada užsispyrimas ir ryžtas kasdien tik didėja.“

Priežiūra ir tinkama mityba

Nors sportas padeda pagerinti formas ir įgauti raumenų tonuso, tačiau tai neužtikrina rezultatų. Savęs per daug riboti negalima ir į kraštutinumus eiti niekam nevertėtų, tačiau prisižiūrėti būtina, nes nuo to priklauso ne tik mūsų išvaizda, bet svarbiausia ir – sveikata.

Kartu su Natalija jiedu kiekvieną dieną terasoje ant grilio kepa įvairius patiekalus.

„Labai mėgstame steikus. Jautienos steikas ar keptas viščiukas su daržovėmis yra beveik kasdienis mūsų jau ritualu tapęs laiko leidimas ir mėgavimasis.

Kadangi turiu greitą medžiagą apykaitą, mitybos man nėra sunku laikytis. Galiu valgyti viską ir pilvas man tikrai neužaugs.

Aišku, turi žiūrėti ką valgai, nes, kaip žinome, mityba yra svarbiausias dalykas sportuojant. Todėl šiuo metu paprastai tiesiog antroje dienos pusėje nevalgau angliavandenių, nors vasaros metu tai padaryti labai sunku.“

Naujame name – senos tradicijos

Namo statybos jau baigtos, tačiau Edgaras prisimena, kaip kelis mėnesius, kartu su mylimąja Natalija, vakarais važinėdavo ir ieškodavo tinkamos lokacijos, kurioje norėtų praleisti savo laiką.

„Naujajame name atskiro sporto kambario nebus, tačiau atskira kompiuterių žaidimų vieta tikrai bus.

Be to, nors daug kas per pastaruosius mėnesius keitėsi, gyvenome labai intensyviu ritmu, nes tekdavo dažnai vykti pasižiūrėti, kaip sekasi remonto darbai, kai kurių dalykų su Natalija nekeičiame.

Po ilgos dienos grįžę namo mėgaujamės laiku kartu įsispyrę į pamėgtas masažines šlepetes.

Man patinka jų poveikis ir jaučiu jų teikiamą naudą. Būna dienų kai esame kur nors išvykę, o šlepetes pamirštame namie, tai atrodo kažko trūksta, sunku atsipalaiduoti.

Stimuliuodamos pėdose esančius svarbius akupunktūros taškus jos mums padeda pailsėti ir jaustis dar laimingesniems būnant kartu.“

Geriausia viso to dalis, pasak Natalijos mylimojo, yra tai, jog jie gali džiaugtis vienas kito kompanija, vietoj vaikščiojimo pas masažistus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.