Į naują verslą pasinėrusi Ieva Mackevičienė: „Pirmieji metai su sūnumi buvo labai sunkūs“

Žinoma Lietuvos mama, socialinių tinklų žvaigždė ir „radisto“ Rolando Mackevičiaus žmona Ieva (30 m.) atvirai papasakojo apie savo verslo pradžios užkulisius.

 Ieva ir Rolandas Mackevičiai.<br> LR archyvo nuotr.
 Ieva ir Rolandas Mackevičiai.<br> LR archyvo nuotr.
 Ieva Mackevičienė.<br>Asmeninio albumo nuotr.
 Ieva Mackevičienė.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Aug 14, 2019, 2:41 PM

Moteris pripažino, kad naujos veiklos idėja kilo iš... nemigos. „Pirmieji metai su sūnumi Motiejumi buvo labai sunkūs. Jį kankino nesibaigiantys diegliai. Su Rolandu miegodavome vos po kelias valandas. Supratau, kad jeigu nesiimsiu kokios nors veiklos, pasieksiu išprotėjimo ribą. (Kuriam laikui nutyla.)

Su drauge nuolat ieškojome idėjų, kurias galėtume pritaikyti Lietuvoje. Ir taip vieną dieną kilo mintis kurti drabužių liniją visai šeimai – vienodus drabužėlius mamai, tėčiui ir vaikučiui“, – pasakojo buvusi merginų grupės „Pinup Girls“ dainininkė Ieva Mackevičienė.

Ieva palaiko Lietuvoje startuojantį nemokamą projektą mamoms „Mommypre-neurs“, kuris skatins jaunas mamas, esančias motinystės ar vaikų priežiūros atostogose, neužsidaryti tarp keturių sienų, būti veiklioms, pradėti savo verslą ar atnaujinti darbo skaitmeninėje erdvėje įgūdžius.

Žinoma moteris jau pradėjo rinkti bendraminčių grupę projekto paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“ ir tikisi, kad jos įgyta patirtis padės ne vienai, atradusiai motinystės džiaugsmą, prisiminti ir tai, kad pirmiausia ji – moteris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: Lietuva atsisveikina su mirusiu buvusiu premjeru G. Kirkilu