Savaitės blykstėse – Editos Vilkevičiūtės gimtadienis ir Gečų pirmagimio krikštynos

„Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ kaskart apžvelgia ryškiausius pramogų pasaulio įvykius. Kas gi labiausiai skaitytojus domino praėjusią savaitę?

Asmeninio archyvo nuotr. 
Asmeninio archyvo nuotr. 
Donaldai Meiželytei – 44-eri.<br>LR archyvo nuotr. 
Donaldai Meiželytei – 44-eri.<br>LR archyvo nuotr. 
Keisti visuomenės požiūrį ir kitaip pažvelgti į moteriškas linijas užsibrėžė profesionalių merginų komanda, surengusi intriguojančią fotosesiją plius dydžio modeliui Rugilei Kančaitei.<br>Organizatorių nuotr.  
Keisti visuomenės požiūrį ir kitaip pažvelgti į moteriškas linijas užsibrėžė profesionalių merginų komanda, surengusi intriguojančią fotosesiją plius dydžio modeliui Rugilei Kančaitei.<br>Organizatorių nuotr.  
Viena paslaptingiausių ir dėmesio vengiančių buvusių televizijos laidų vedėjų Ugnė Skonsmanaitė (30 m.) jau seniai nepozuoja renginiuose prie sienelių.<br>Asmeninio archyvo nuotr. 
Viena paslaptingiausių ir dėmesio vengiančių buvusių televizijos laidų vedėjų Ugnė Skonsmanaitė (30 m.) jau seniai nepozuoja renginiuose prie sienelių.<br>Asmeninio archyvo nuotr. 
Asmeninio archyvo nuotr.  
Asmeninio archyvo nuotr.  
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Aug 17, 2019, 10:33 AM

Dovana – sveikata

Donaldai Meiželytei – 44-eri. Nors ir apniukusią, bet džiaugsmingą rugpjūčio 7-ąją renginių vedėja bei atlikėja pasitiko neišsimiegojusi. „Negalėjau užmigti iki paryčių. Gal tai jau ir senatvinė nemiga, nežinau“, – svarstė sukaktuvininkė. Ir ryte laiko pasnausti nebuvo – pasipylė gimtadienio sveikinimai.

„Šįkart – nei jubiliejus, nei savaitgalis, tad apsiribosiu sveikinimų priėmimu socialiniame tinkle.

Mano darbas – koncertai, renginiai, tad didžiausia dovana – pabūti be decibelų ir šurmulio.

Gimtadienio proga pasidovanojau išsamius moteriškus tyrimus ir skiepus nuo erkinio encefalito bei tymų“, – apie gimtadienio planus ir rūpinimąsi sveikata prakalbo sukaktuvininkė.

Lemtinga data

Svarbiausius Anželos Adamovič-Gečienės (31 m.) ir Žygimanto Gečo (26 m.) šeimos įvykius sieja simboliški datų sutapimai. Rugpjūčio 10-ąją Vilniaus Švč.Mergelės Marijos Ramintojos bažnyčioje atlikėja ir radijo laidų vedėjas pakrikštijo lygiai prieš metus, rugpjūčio 10-ąją, gimusį sūnų Žaką.

Ceremonija buvo itin jaudinanti – tėvai mažyliui gitara sugrojo ir sudainavo jausmingą dainą. Po apeigų bažnyčioje šiaudinėmis skrybėlėmis ir baltais bei smėlio spalvos bohemiškais apdarais pasipuošę šventės svečiai iškeliavo skanauti medžio lapeliais puošto dviejų aukštų torto. Šis skanėstas skirtas ne tik krikštynoms, bet ir sūnaus gimtadieniui, tad ant ežero kranto šeimos surengtą šventę palydėjo žaidimai ir tradicinė svečių daina „Su gimimo diena“.

Žaką pašventino kunigas Algirdas Toliatas, lygiai prieš dvejus metus, rugpjūčio 9-ąją, sujungęs jo tėtį ir mamą, kurių sužadėtuvės įvyko lygiai prieš trejus metus, irgi rugpjūčio 9-ąją.

Modeliui – riekė kekso

Garsiausias visų laikų lietuvių modelis Edita Vilkevičiūtė atšventė 31-ąjį gimtadienį. Grožio etalonu vadinama lietuvė instagrame pasidžiaugė gardžia dovana, kuri vargiai įeina į bet kurios manekenės valgiaraštį. Vis dėlto pasiekusi karjeros aukštumas Edita gali leisti atsiriekti didelę kondensuoto pieno kekso riekę.

Ant garsiausių pasaulio žurnalų viršelių nuolat vis dar žibanti, populiariausių dizainerių podiumu, tarp jų ir „Victoria’s Secret“, žengusi manekenė yra prekės ženklų „Karl Lagerfeld ir GAP“ (Japonijoje) bei „Christian Dior“, „Armani“ ir „Calvin Klein“ mados namų reklamos veidas.

Edita – dažna viešnia gimtinėje, tačiau itin reta žiniasklaidos herojė, gal todėl ir kai kuriose savo neasmeninėse socialinių tinklų paskyrose su humoru mėgsta nurodyti ne tikrąją savo gimimo datą (1988 08 03), o tiesiog tų pačių metų sausio pirmąją. Tačiau draugų juk nesuklaidinsi, todėl jie iš viso pasaulio lietuvę TOP modelį suskubo sveikinti tikrąją jos gimimo dieną, kai jai suėjo 31-eri.

Drąsus plius dydžio grožis

Nors vis dar vyrauja lieknumo kultas, po truputį, vis drąsesniu žingsniu į grožio pasaulį žengia ir plius dydžio modeliai.

Savimi pasitikinčios, galvą aukštai iškėlusios moterys neretai sužavėti gali dar labiau – jos nesistengia niekam įtikti, savęs nealina jokiomis dietomis, o tiesiog mėgaujasi savo unikalumu.

Keisti visuomenės požiūrį ir kitaip pažvelgti į moteriškas linijas užsibrėžė profesionalių merginų komanda, surengusi intriguojančią fotosesiją plius dydžio modeliui Rugilei Kančaitei.

Žiba net ir Niujorke

Viena paslaptingiausių ir dėmesio vengiančių buvusių televizijos laidų vedėjų Ugnė Skonsmanaitė (30 m.) jau seniai nepozuoja renginiuose prie sienelių. Tačiau ši moteris spindi už televizijos ribų. Buvusi televizijos ekranų žvaigždė daug keliauja – šią vasarą Lietuvoje jos nebuvo matyti.

Pirmiausia susikrovusi lagaminus Ugnė leidosi į kelionę po Jordaniją. Kiek vėliau siuntė linkėjimus iš romantiškosios Venecijos, o dabar jau kurį laiką keliauja po Ameriką. Net žėrinčiame Niujorke stilingoji lietuvė sugeba išsiskirti savo įvaizdžiu. Naujausi jos atostogų kadrai išties gniaužia kvapą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.