Žvaigždžių savaitėje – garbės paieškos teisme, podiumo įsibrovėlė ir vestuvės

Kiekvieną savaitę žurnalas „Stilius“ apžvelgia įsimintiniausius ir labiausiai apkalbėtus užsienio garsenybių gyvenimo įvykius.

Meghan Markle ir princas Harry, Gigi Hadid, Justinas ir Hailey Bieberiai.<br>Scanpix ir instagram nuotr.
Meghan Markle ir princas Harry, Gigi Hadid, Justinas ir Hailey Bieberiai.<br>Scanpix ir instagram nuotr.
Gigi Hadid.<br>Scanpix nuotr.
Gigi Hadid.<br>Scanpix nuotr.
Arnoldas Schwarzeneggeris (kairėje).<br>Scanpix nuotr.
Arnoldas Schwarzeneggeris (kairėje).<br>Scanpix nuotr.
Meghan Markle ir princas Harry.<br>Scanpix nuotr.
Meghan Markle ir princas Harry.<br>Scanpix nuotr.
Justinas ir Hailey Bieberiai.<br>Instagram nuotr.
Justinas ir Hailey Bieberiai.<br>Instagram nuotr.
Jessye Norman (dešinėje).<br>Scanpix nuotr.
Jessye Norman (dešinėje).<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

2019-10-13 19:44, atnaujinta 2019-10-13 21:11

Šįkart juose taip pat netrūko staigmenų ir atvirų pasisakymų.

Sutramdė podiumo įsibrovėlę

Per Paryžiaus mados savaitės „Chanel“ kolekcijos pristatymą supermodelis Gigi Hadid (24 m.) ant podiumo susidūrė su nekviesta viešnia, kai pristatymo finale prie modelių būrelio prisidėjo nežinia iš kur atsiradusi moteris.

 

Iš savo vietos pakilusi nepažįstamoji greitai įsimaišė tarp podiumu žingsniuojančių modelių jiems išėjus į paskutinį pasivaikščiojimą Paryžiaus stogais, scenografų sukurtais šiam pasirodymui Paryžiaus Didžiuosiuose rūmuose.

Atsakomybę už šį pokštą prisiėmė prancūzų komikė Marie Benoliel.

Daugelis iš kelių šimtų šį šou stebėjusių mados gerbėjų net nesuvokė, kas įvyko ant podiumo.

Jie nuoširdžiai plojo pasitikdami modelius ir filmavo juos savo išmaniaisiais telefonais.

Vedė antrą kartą

Jungtinėje Karalystėje gimęs atlikėjas Justinas Bieberis (25 m.) ir JAV gimęs modelis Hailey Baldwin (22 m.) susituokė antrą kartą.

Pirmoji poros santuoka prieš metus atšvęsta Niujorko aikštėje. Šį kartą, po metų, nuspręsta leisti pasidžiaugti poros laime ir kitiems, praneša „People“.

Prabangiame, penkiomis žvaigždutėmis įvertintame viešbutyje „Montage Palmetto Bluff“ Justinas ir Hailey šventė kartu su daugiau nei 150 svečių.

Tarp jų – ir žinomi poros draugai. Poros meilės šventėje dalyvavo Kardashianų šeimos klano atstovės – modelis Kylie Jenner su seserimi Kendall, modelis Kamila Morrone, atlikėja Katy Perry, jaunikio vadybininkas Scooteris Braunas.

Sužibėjo alaus šventėje

Didžiausias pasaulyje alaus festivalis tradiciškai vyko Bavarijos sostinėje Miunchene. Daugiau nei dvi savaites trukusią šventę aplankė milijonai lankytojų.

Festivalį taip pat lydėjo liaudiška muzika, bavarietišką dvasią palaikyti padėjo ir svečių apranga.

Festivalio žvaigžde tapo ne pirmą kartą čia pasirodantis Arnoldas Schwarzeneggeris, pasipuošęs trumpomis tradicinėmis kelnėmis.

Garbę gins teisme

Sasekso kunigaikštienė Meghan Markle (38 m.) kelia bylą britų laikraščiui „The Mail on Sunday“, išspausdinusiam jos privatų laišką.

Jos vyras princas Harry (35 m.), griežtai priekaištaudamas britų bulvarinei žiniasklaidai, sakė, kad spauda jo žmoną persekioja taip pat kaip jo velionę motiną princesę Dianą prieš jos žūtį automobilio katastrofoje Paryžiuje 1997 metais.

„Mano didžiausia baimė – kad istorija kartojasi, – sakoma paskelbtame princo pareiškime. – Praradau motiną, o dabar matau, kaip žmona tampa tų pačių galingų jėgų auka.“

Pareiškime neminimas joks konkretus laiškas, bet šiais metais „The Mail on Sunday“ išspausdino straipsnį apie ranka rašytą laišką, kurį Meghan nusiuntė savo susvetimėjusiam tėvui Thomui Markle’ui.

 

Užgeso superžvaigždė

Tarptautinė operos superžvaigždė Jessye Norman mirė būdama 74 metų. Apdovanojimą „Grammy“ pelnęs sopranas mirė dėl sepsinio šoko ir daugelio organų veiklos sutrikimo – tai buvo komplikacijos po 2015 metais patirto nugaros smegenų pažeidimo.

Niujorko operos teatras „Metropolitan Opera“, kur ji dainavo daugiau kaip 80 spektaklių, gyrė jos „nuostabų toną, nepaprastą jėgą ir muzikinį jautrumą“.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.