Kristina Zmailaitė ryžosi išvaizdos pokyčiams ir sulaukė komplimentų

Žinoma operos solistė Kristina Zmailaitė dar niekada nebuvo taip trumpai apsikirpusi. Ryžtis išvaizdos pokyčiams artistė, kaip sako ji pati, sumanė vardan kasdienio patogumo. Tačiau jos pačios nuostabai iš kolegų sulaukusi kaip niekad daug komplimentų.

 K.Zmailaitės šeima.<br> LR archyvo nuotr.
 K.Zmailaitės šeima.<br> LR archyvo nuotr.
 K.Zmailaitės šeima.<br> LR archyvo nuotr.
 K.Zmailaitės šeima.<br> LR archyvo nuotr.
 Moters pokyčiai.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Moters pokyčiai.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Moters pokyčiai.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Moters pokyčiai.<br> Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Oct 21, 2019, 8:00 AM

„Nesu iš tų žvaigždžių, kurios savo išvaizdos permainomis siektų daugiau dėmesio ar reklamos. Man viso to nereikia. Pasirinkau trumpų plaukų kirpimą, kad kasdien būtų greičiau ir patogiau pačiai susikurti norimą šukuoseną. Net nesitikėjau, kad tiek daug žmonių sakys, kad naujasis įvaizdis mane gerokai jaunina“, – šypsosi K. Zmailaitė.

Moteris ne tik pasirinko trumpų plaukų kirpimą, bet ir gerokai pasišviesino spalvą. Naująjį operos solistės įvaizdį sukūrė jos ilgametė plaukų meistrė, „Cut code“ salono įkūrėja Rūta Morozovienė.

„Kiekvienai moteriai svarbu turėti meistrą, kuriuo galėtų pasitikėti“, – neabejoja K. Zmailaitė.

Žinoma moteris sakė, kad ne tik scenoje, bet ir gyvenime renkasi elegantiškus, klasikinio stiliaus drabužius.

„Vertinu laiko patikrintą muziką ir aprangą“, – neslepia artistė, niekad nesivaikanti paskutinių mados tendencijų.

K. Zmailaitė sako, kad eidama į sceną ar renginį, trumpus plaukus susisega ir iš priekio ji atrodo, tarsi susisukusi kuklų balerinos kuodelį.

„Pasirodo, turint ir trumpus plaukus, galima transformuoti šukuoseną ir kaskart atrodyti vis kitaip“, – džiaugiasi, šiuo metu naujus scenos pastatymus repetuojanti, dainininkė. Ji mano, kad būtent dėl šio „balerinos“ varianto, ji ir sulaukusi daugybės komplimentų dėl savo jaunatviškumo.

Įdomu, kaip jos naująją šukuoseną įvertino sutuoktinis, taip pat garsus operos solistas Edmundas Seilius? Pamenu, kai grįžau iš „Cut Code“ salono, Edmundas psakė: „Gražiai moteriai viskas tinka!“, – šypsosi Kristina ir priduria, kad jos sutuoktiniui, kaip ir daugeliui vyrų labiausiai patinka ilgi moterų plaukai.

Dėl savo jaunatviškos išvaizdos, 45-erių operos solistė kaltina genus.

„Pati specialiai nieko nedarau, kad išlikčiau kuo jaunesnė ir lieknesnė. Net po antrojo gimdymo, papildomi kilogramai kažkaip labai greitai nejučia ištirpo. Gal dėl bemiegių naktų? O dienomis ne visada spėdavau pavalgyti“, – prisimena motinystę ir karjerą puikiai suderinanti moteris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.