Danielius Bunkus nustebino mylimąją ir skyrė jautrius žodžius: „Tu esi nuostabiausia mama“

Sekmadienis socialinių tinklų žvaigždei Viktorija Siegel prasidėjo geromis nuotaikomis. Mat šiandien moteris švenčia savo 25-ąjį gimtadienį.

 Viktorija Siegel su dukrele Nicole ir Danielius Bunkus.<br> LR mongtažas.
 Viktorija Siegel su dukrele Nicole ir Danielius Bunkus.<br> LR mongtažas.
 Danieliaus Bunkaus staigmena Viktorijai Siegel.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Danieliaus Bunkaus staigmena Viktorijai Siegel.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Nov 17, 2019, 5:11 PM, atnaujinta Nov 17, 2019, 7:01 PM

Kanuose kartu su vyru Danieliumi Bunkumi ir dukrele Nicole gyvenanti moteris nepamiršta aplankyti ir Lietuvos.

Naujienų portalui lrytas.lt susiekus su Viktorija, ši pasidžiaugė gimimo dieną kartu su šeima ramiai leidžianti Birštone ir besidžiaugianti SPA malonumais.

Socialinio tinklo paskyroje moteris pasidalijo Danieliaus staigmena. Vyras po pusryčių kambaryje paliko glėbį rožių, kurias netikėtai radusi Viktorija labai nudžiugo.

„Danielius žino, kad man labai patinka staigmenos, todėl nesiliauja, esant progai, mane pradžiuginti“, – naujienų portalui lrytas.lt džiaugėsi moteris.

Danielius ne tik nustebino gėlėmis, bet ir socialiniame tinkle skyrė mylimąjai jautrius žodžius. 

„Brangi mano Viktorija! Tavo gimtadienio proga noriu Tau perduoti mūsų dukrelės Nicolės sveikinimą, kurį ji pašnabždėjo man vakar į ausį prieš miegą, kai vakare guldžiau ją į lovytę:

Mylimiausia mano Mamyte! Aš šiandien dar visai mažytė, todėl siunčiu Tau linkejimą per savo Tėvelį, kuris kol kas vienintelis supranta mano kalbą.

Tu esi nuostabiausia mama pasaulyje ir mes su Tėtuku Tave be galo mylime! Tavo apkabinimai yra patys šilčiausi, raminantys žodžiai patys tikriausi ir sumušto keliuko visai nebeskauda, kai tik Tu jį pabučiuoji savo stebuklingom lupytėm...

Tu esi geriausia mano gyvenimo mokytoja ir aš labai, labai skubu iš Tavęs visko mokytis! Tu gi matai, kaip aš stengiuosi? Ir man sekasi, nes Tu esi geriausia...

Ir aš labai džiaugiuosi, kad dar būdama mažu angeliuku pasirinkau būtent Tave tapti mano Mamyte.

Aš žinojau, kad niekada nesuklysiu pasirinkdama Tave. Nes Tu esi geriausia Mamytė pasaulyje, kuri visuomet rūpinsis manimi. O mano Tėtukas visuomet rūpinsis mumis. Ir mano broliuku, kurį aš taip pat labai, labai myliu, visa savo mažyte širdute! Su gimtadieniu, mano Mamyte! Tu man visada būsi nuostabiausia pasaulio mama!“, – tokiais žodžiais socialiniame tinkle Viktoriją sveikino Danielius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.