Milla Jovovich pažėrė netikėtų detalių apie savo seksualinį gyvenimą: pastojo „meilės urve“

Rusų kilmės aktorė ir modelis Milla Jovovich (43 m.) gyvena nuotykių kupiną gyvenimą. Tiesa, nuotykiai nesibaigia ir peržengus namų slenkstį.

 M.Jovovich.<br> Scanpix nuotr.
 M.Jovovich.<br> Scanpix nuotr.
 M.Jovovich.<br> Scanpix nuotr.
 M.Jovovich.<br> Scanpix nuotr.
 M.Jovovich.<br> Scanpix nuotr.
 M.Jovovich.<br> Scanpix nuotr.
 M.Jovovich su vyru Paulu.<br> Scanpix nuotr.
 M.Jovovich su vyru Paulu.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Nov 17, 2019, 5:22 PM

Remiantis „Starhit“ pateikiama informacija, Millos šeimoje vyrauja tradicija su vaikais miegoti toje pačioje lovoje. Tad aktorei su savo vyru režisieriumi Paulu Andersonu (54 m.) tenka ieškoti vis kitų vietų pasimylėti. Žvaigždžių namuose tam yra net specialus kambarys, kurie jie vadina „meilės urvu“.

Pavasarį aktorė turėtų susilaukti trečiosios atžalos. Tradicija su vaikais miegoti toje pačioje lovoje gimė po to, kai jie suprato, kad darbe praleidžia išties pernelyg daug laiko.

„Taip elgiasi devyniasdešimt devyni procentai planetos gyventojų. Žvelkite ne tik į Vakarų valstybes – Afrikoje, Tailande toks elgesys yra visiškai normalus.

Kai kuriose šalyse vaikai miega tame pačiame kambaryje ne tik su tėvais, bet ir seneliais. Su Paulu dirbame išties daug, tad norime su vaikais kartu praleisti bent naktį“, – prisipažino mama.

Atvira aktorė sakė, kad vadinamasis „meilės urvas“ yra jų drabužinėje. Taip pat moteris antrino, jog kartą per savaitę jie su vyru viešbutyje išsinuomoja kambarį.

„Lovoje nebesimylime. Bet mūsų namuose yra didelis persirengimo kambarys. Jis – erdvus, nepraleidžiantis garso. Kai vaikai eina miegoti, ten galiu uždegti žvakes ir kambario grindis iškloti pagalvėmis. Drabužinėje pastojau su antruoju vaiku“, – sakė Milla.

Paulas ir Milla susituokė 2009-aisiais. Jų keliai susikirto 2002-aisiais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: Leading the change in sustainable business