2019 metų skyrybos: skandalingos ir netikėtos

Kaip ir kiekvienais metais, „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ tradiciškai apžvelgia per metus įvykusias Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo detales. Taigi, pateikiame metų skyrybas, kurios sulaukė daugiausiai dėmesio.

 Agnė ir Artūras Zuokai, Mantas ir Indrė Stonkai, Jurga Šeduikytė ir Vidas Bareikis, Jogaila ir Indrė Morkūnai. <br> LR montažas.
 Agnė ir Artūras Zuokai, Mantas ir Indrė Stonkai, Jurga Šeduikytė ir Vidas Bareikis, Jogaila ir Indrė Morkūnai. <br> LR montažas.
Mantas Stonkus ir Indrė Stonkuvienė.<br> LR archyvo nuotr.
Mantas Stonkus ir Indrė Stonkuvienė.<br> LR archyvo nuotr.
 Saulius Skambinas ir Karina Krysko.<br> LR archyvo nuotr.
 Saulius Skambinas ir Karina Krysko.<br> LR archyvo nuotr.
 Jogaila Morkūnas ir Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė. <br> LR archyvo nuotr.
 Jogaila Morkūnas ir Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė. <br> LR archyvo nuotr.
 Agnė Jagelavičiūtė ir Mantas Volkus.<br> LR archyvo nuotr.
 Agnė Jagelavičiūtė ir Mantas Volkus.<br> LR archyvo nuotr.
 Agnė ir Artūras Zuokai.<br> LR archyvo nuotr.
 Agnė ir Artūras Zuokai.<br> LR archyvo nuotr.
 Rasa ir Raimondas Arlauskai.<br> LR archyvo nuotr.
 Rasa ir Raimondas Arlauskai.<br> LR archyvo nuotr.
 Jurga Šeduikytė ir Vidas Bareikis.<br> LR archyvo nuotr.
 Jurga Šeduikytė ir Vidas Bareikis.<br> LR archyvo nuotr.
 Adele ir Simonas Koneckis.<br> Scanpix nuotr.
 Adele ir Simonas Koneckis.<br> Scanpix nuotr.
Miley Cyrus ir Kaitlynn Carter.<br> Soc. tinklo nuotr.
Miley Cyrus ir Kaitlynn Carter.<br> Soc. tinklo nuotr.
 Colinas Firthas ir Livia.<br> Scanpix nuotr.
 Colinas Firthas ir Livia.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (11)

Lrytas.lt

2020-01-02 16:29

Metų skyrybos

Dar nuo metų pradžios netilo kalbos apie humoristo Manto Stonkaus (32 m.) ir „Moterų pasaulyje“ įkūrėjos Indrės Stonkuvienės (33 m.) skyrybas. Nors pora ilgai tylėjo ir nekomentavo savo santykių, birželio mėnesį patvirtino, kad po septynerių metų santuokoje suka skirtingais keliais. Žinia apie jųdviejų byrančią šeimą socialinio tinklo paskyroje pasidalijo M.Stonkus. „Mes esame suaugę žmonės, mylintys tėvai ir geri draugai ir mes visada būsime Stonkai, nesvarbu, po vienu stogu ar atskirai“, – balandį rašė M.Stonkus. Pora susilaukė dukros Cecilijos ir sūnaus Pranciškaus.

Netikėtai, tačiau taikiai ir ramiai išsiskyrė grupės „69 danguje“ narės Karinos Krysko (38 m.) ir šokėjo Sauliaus Skambino (41 m.) keliai. Skelbiama, kad 2011-aisiais vienas kitam amžiną meilę prisiekusios poros santuoka iširo dėl nesuderinamo sutuoktinių požiūrio. Nors pora pasuko skirtingais keliais, visą dėmesį skiria ne tik naujo gyvenimo pradžiai, bet ir augančiam sūnui Majui.

Prieš ketverius metus iškilmingas vestuves atšokę šiais metais skirtingais keliais pasuko TV laidų ir renginių vedėja Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė (29 m.) ir renginių vedėjas Jogaila Morkūnas (46 m.). Iš pradžių gandus apie skyrybas abu sutuoktiniai neigė, tačiau galiausiai šio fakto nusprendė nebeslėpti. Gegužę poros skyrybų dokumentai pasiekė teismą. Pramogų pasaulyje jau kurį laiką sklandė kalbos, kad santuoka iširo dėl kitos moters. Jogaila su Indre pakaitomis rūpinasi dviem vaikais – Marija Barbora ir Aleksandru.

Teismas padėjo tašką ir antroje verslininkės, stilistės Agnės Jagelavičiūtės (38 m.) santuokoje – išsaugoti šeimos su antruoju vyru ir sūnaus tėvu Mantu Volkumi (39 m.) nepavyko. Žinia apie irstančią šeimą Agnė pasidalijo socialinio tinklo paskyroje. Ten jautriais žodžiais apibūdino jųdviejų situaciją ir įvardijo viso to priežastį – nesutapo supratimas apie laimę. Agnė neslėpė, kad jų su Mantu santuoka buvo laiminga, o viso to priežastis – jųdviejų sūnus Leonas. Baigdama įrašą žvaigždė atsiprašė sutuoktinio ir padėkojo už laimės kupiną laiką drauge. Lapkričio pabaigoje paaiškėjo, kad jų santuoka oficialiai nutraukta, o vaiko globa priskiriama motinai.

Birželį pasitvirtino ir ilgą laiką sklandę gandai, kad po ilgametės santuokos skirtingais keliais suka Agnė (48 m.) ir Artūras (51 m.) Zuokai. Daugiau nei du dešimtmečius drauge praleidusios poros skyrybų drama tęsėsi visą vasarą. Jos pabaigoje Vilniaus miesto apylinkės teisme vyko Zuokų skyrybų parengiamasis posėdis. Jo metu buvo svarstomi santuokos nutraukimo, joje įgyto turto padalijimo, nepilnamečio vaiko gyvenamosios vietos nustatymo, išlaikymo jam priteisimo ir bendravimo tvarkos nustatymo klausimai. Skyrybas inicijavo Agnė.

Lapkričio mėnesį renginių organizatorė Rasa Arlauskienė paskelbė dedanti tašką savo santuokoje. Po pusės metų gyvenimo atskirai ji ir verslininkas Raimondas Arlauskas nusprendė sukti skirtingais keliais. Vis dažniau R.Arlauskienė viešumoje rodosi įsikibusi į parankę dvidešimt metų jaunesniam dainininkui Petrui Dauniui. Arlauskai augina dvi atžalas – sūnui Matui šiuo metu yra 16-a, o dukrai Evitai – 12 metų.

Baigiantis metams šalį sudrebino dar viena netikėta žinia apie dainininko Vido Bareikio (33 m.) ir Jurgos Šeduikytės (39 m.) santuokos krizę. Šią žinią moteris pranešė „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „Kitoks pokalbis su Edvardu Žičkumi“. Ten dainininkė atvirai papasakojo apie jųdviejų santykius ir prasidedantį naują gyvenimo etapą. Jurga ir Vidas jau kurį laiką gyvena atskirai ir siekia oficialaus santuokos nutraukimo.

Netikėčiausios užsienio skyrybos

Iširo sodraus balso savininkės, popžvaigždės Adele (31 m.) ir jos vyro Simono Koneckio (45 m.) santuoka. Balandį jie bendrame laiške pranešė apie jųdviejų meilės pabaigą, o vėliau teismui pateikė prašymą juos oficialiai išskirti. Abu tada teigė, kad drauge rūpinsis sūnumi. Britų atlikėja ir jos ilgametis draugas vienas kitu džiaugėsi septynerius metus, dvejus iš jų pragyveno santuokoje ir kartu augino sūnų Angelo.

Amerikiečių dainininkė Miley Cyrus (27 m.) džiaugėsi, kai po skyrybų su Liamu Hemsworthu (29 m.) jos širdį aplankė nauji jausmai. Miley buvo nėrusi į santykius su tinklaraštininke Kaitlynn Carter (31 m.), tačiau jausmai kaip greitai užsiplieskė, taip greitai ir užgeso. Kelis mėnesius trukęs romanas netikėtai baigėsi. „Miley ir Kaitlynn išsiskyrė, bet liko draugės. Viena kitai romantiškus jausmus moterys puoselėjo po skyrybų su vyrais, tačiau dabar viskas baigta“, – leidiniui „People“ sakė šaltinis.

Baigiantis metams išsiskyrė aktoriaus Colino Firtho (59 m.) ir jo žmonos Livios (50 m.) keliai. Abu jie, nepaisant skyrybų, žada išlaikyti artimą draugystę, juos sies meilė savo vaikams, sakoma aktoriaus atstovų pranešime. Pora turi du sūnus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.