Tuomet ir dabar: 1993 m. „Stiliaus“ viršeliui pozavusi Izolda Gudelis prisiminė pažintį su vyru

Salono „Kristiana“ rinkodaros vadovė ir „Academia Femina“ prezidentė Izolda Gudelis mano, kad kompanijos „Fragrances International“ savininką ir prezidentą Beną Gudelį jai pasiuntė likimas. Šio žmogaus dėka ji padarė įdomią karjerą, apie kurią 1998 m. balandžio 10 d. papasakojo „Stiliaus“ viršelio interviu.

Benas ir Izolda Gudeliai. <br>LR archyvo nuotr. 
Benas ir Izolda Gudeliai. <br>LR archyvo nuotr. 
Benas ir Izolda Gudeliai. <br>T.Bauro ir J.Stacevičiaus nuotr.
Benas ir Izolda Gudeliai. <br>T.Bauro ir J.Stacevičiaus nuotr.
Izolda Gudelis. <br>P. Paleckio, G. Skaraitienės, A. Broko nuotr.
Izolda Gudelis. <br>P. Paleckio, G. Skaraitienės, A. Broko nuotr.
Izolda ir Benas Gudeliai. <br>T.Bauro nuotr.
Izolda ir Benas Gudeliai. <br>T.Bauro nuotr.
Izolda Gudelis.<br>P. Paleckio, G. Skaraitienės, A. Broko nuotr.
Izolda Gudelis.<br>P. Paleckio, G. Skaraitienės, A. Broko nuotr.
Benas Gudelis. <br>V.Skaraičio nuotr.
Benas Gudelis. <br>V.Skaraičio nuotr.
Izolda ir Benas Gudeliai.<br>LR archyvo nuotr. 
Izolda ir Benas Gudeliai.<br>LR archyvo nuotr. 
1998 m. balandžio 10 d. „Stiliaus“ viršelis.<br>LR archyvo nuotr.  
1998 m. balandžio 10 d. „Stiliaus“ viršelis.<br>LR archyvo nuotr.  
Daugiau nuotraukų (8)

Lrytas.lt

Jan 19, 2020, 11:22 AM, atnaujinta Jan 19, 2020, 11:23 AM

Izoda ir Benas susipažino 1993 m., kai simpatiška mergina atvažiavo iš Alytaus į Vilnių ir po sėkmingo konkurso buvo priimta dirbti pardavėja konsultante parfumerijos parduotuvėje „Kristiana“.

Prieš atvažiuodama į Vilnių ji dirbo Alytaus medvilnės kombinato skaičiavimo centre. Ten pelnė Mis kartūnas titulą. Po metų gražiausios Alytaus merginos rinkimuose Izoldai atiteko Mis publikos titulas.

1989 m. Lietuvos grožio konkurse fotografai ją išrinko Mis foto.

„Kristianoje“ I.Gudelis sekėsi. Jos gabumus įvertino pats vadovas B.Gudelis, ir ji pradėjo kilti karjeros laiptais. Netrukus ji tapo jo sekretore, rūpinosi grožio prekių reklama.

Po aštuonerių metų draugystės B.Gudelis pasipiršo Izoldai, o dar po dvejų metų, 2003 m. vasarą, jie Vilniuje iškėlė įspūdingas vestuves. Nors Izolda – viena profesionaliausiai Lietuvoje grožio pramonę ir jos naujoves išmanančių vadybininkių, visuomenėje ji neretai pristatoma kaip milijonieriaus žmona. Tačiau dėl to neįsižeidžia ir prisipažįsta, kad būti visą gyvenimą ryškaus, charizmatiško, bet kartais ir kategoriško, ūmaus charakterio vyro šešėlyje – jokia auka: „Moteris turi mokėti asistuoti vyrui, o ne lipti jam ant galvos.“

Dirbdama sykiu su vyru ir mokydamasi iš jo verslo subtilybių ponia Izolda ne kartą yra pabrėžusi: „Ir darbe, ir privačiame gyvenime mes esame komanda. Panašiai kaip sporte – už komandos draugą gali galvą atiduoti.“

I.Gudelis – viena stilingiausių ir elegantiškiausių Lietuvos moterų. Savo įvaizdį ji susikūrė pati, pasikliaudama vidine intuicija bei artimųjų, ypač vyro Beno, nuomone ir patarimais. Izolda mėgsta klasikinį stilių, atmieštą sportiškumo dvasia. Dievina juodą spalvą, nes tai – amžina klasika. Drabužius dažniausiai perka užsienyje. Yra firmos „Brunello Cucinelli“ drabužių ir avalynės gerbėja. Kartu su vyru prieš dešimtmetį Vilniuje atidarė šios firmos parduotuvę.

Izolda niekada iš namų neišeina nepasidažiusi. Puoselėja ne tik veidą, bet ir kūną. Turi savų paslapčių, kaip neperžengti 55 kilogramų svorio, ir yra įsitikinusi, kad pastangos tokiam rezultatui pasiekti yra jo vertos.

Bet Izolda verta ir ypatingų dovanų – prieš kelerius metus ji sulaukė ypatingos vyro dovanos. B.Gudelis dvidešimties pažinties su žmona metų proga nusprendė jai įteikti jos vardu pavadintus kvepalus „Izolda“.

Jų aromatas, kaip ir moteris, truputį nenuspėjamas. Iš pradžių atrodo rafinuotas, saldus ir moteriškas. Parfumerijos meistrai žinojo, ką daro. Prabangią kompoziciją poniai Izoldai kūrė nuo XVIII a. Prancūzijoje veikiančių parfumerijos namų „Dorin“ parfumerininkai.

Šie elitiniai ir vieni seniausių parfumerijos namų pasaulyje Versalio rūmų teatrą aprūpindavo pudra ir kitokia kosmetika, o nuo 1780-ųjų „Maison Dorin“ buvo vieninteliai oficialūs Versalio rūmų kvepalų tiekėjai. „Dorin“ parfumerijos meistrai kūrė kvapiuosius mišinius pačiai Prancūzijos karalienei Marijai Antuanetei. Manoma, kad ji ir išpopuliarino kvepinimosi kultūrą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.