Savaitės blykstėse – Andriaus Kandelio teismas bei Andriaus Žiurausko vestuvės

„Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ kaskart apžvelgia ryškiausius pramogų pasaulio įvykius. Kas gi labiausiai skaitytojus domino praėjusią savaitę?

Iš kairės: Emilija Gutauskaitė su vyru Andriumi Žiurausku ir Andrius Kandelis. <br>LR archyvo nuotr. 
Iš kairės: Emilija Gutauskaitė su vyru Andriumi Žiurausku ir Andrius Kandelis. <br>LR archyvo nuotr. 
Giedrės ir Lino Linkevičių laimė. <br>Asm archyvo nuotr. 
Giedrės ir Lino Linkevičių laimė. <br>Asm archyvo nuotr. 
Giedrės ir Lino Linkevičių laimė. <br>Asm archyvo nuotr. 
Giedrės ir Lino Linkevičių laimė. <br>Asm archyvo nuotr. 
Vaidotas Valiukevičius. <br>LR archyvo nuotr. 
Vaidotas Valiukevičius. <br>LR archyvo nuotr. 
Paulius Bagdonavičius. <br>LR archyvo nuotr. 
Paulius Bagdonavičius. <br>LR archyvo nuotr. 
LR archyvo nuotr. 
LR archyvo nuotr. 
Andrius Žiurauskas su žmona Emilija Gutauskaitė. <br>LR archyvo nuotr. 
Andrius Žiurauskas su žmona Emilija Gutauskaitė. <br>LR archyvo nuotr. 
Andrius Kandelis. <br>LR archyvo nuotr. 
Andrius Kandelis. <br>LR archyvo nuotr. 
Gelminė Glemžaitė ir Mantas Stonkus.<br>N.Palucko ir LR archyvo nuotr.
Gelminė Glemžaitė ir Mantas Stonkus.<br>N.Palucko ir LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (9)

Lrytas.lt

2020-02-28 20:48

Jau sūpuoja pirmagimę

Grupės „Queens of Roses“ narė, dabar Australijoje gyvenanti dainininkė Giedrė Linkevičienė (30 m.) tapo mama – su vyru Linu (31 m.) susilaukė dukros. Moteris neslėpė, kad gimdymas nebuvo lengvas – kūdikis gimė 4 kg ir 780 g svorio ir 57 cm ūgio.

„Dukra gimė gerokai didesnė nei naujagimio standartas, tačiau neturėjome jokių sveikatos bėdų. Mudu su vyru irgi gimėme dideli – genetika“, – pasakojo atlikėja. Nors pasaulį išvydo palyginti didelė, mergaitė gimė planuotu laiku.

„Mintyje neturėjau nei cezario pjūvio, nei vaistų. Ir net visiškai nebijojau. Atvirkščiai, buvo įdomu. Pripažinsiu, lengva nebuvo, bet, manau, mūsų organizmai yra pritaikyti pagimdyti tai, ką išnešiojome“, – kalbėjo Giedrė.

Mylintys tėvai pirmagimei nutarė suteikti neįprastą Junos vardą. „Ilgai vargome, bet paskui nusistatėme kelis kriterijus, kurie sumažino galimybių sąrašą. Norėjome trumpo, reto ir gražiai bet kokia kalba skambančio vardo. Junos nenurungė nė vienas kitas“, – pasakojo atlikėja.

Gimus dukrai Giedrės ir Lino gyvenimas nušvito naujomis spalvomis.

„Kol kas pasaulis sukasi tik apie ją, tačiau visi procesai labai suartinantys ir papildantys būtį. Gera tiesiog ją stebėti. Ji net verkia labai gražiai. Gražu matyti vyrą su mažyle rankose“, – šypsojosi žinoma mama.

Giedrė pasidžiaugė, kad laukimo metu ypač mėgavosi ypatingu vyro dėmesiu. „Buvau tikra princesė! Jis be galo rūpinosi, neleisdavo man daryti daugiau, nei pati noriu. Pakėlusi maišelį nuo grindų gaudavau velnių. Ir dabar pasistengė, kad po dukrelės gimimo kuo daugiau laiko praleistų su mumis. Todėl lengviau tvarkomės su pirmaisiais džiaugsmais ir bemiegės naktys nekankina“, – kalbėjo pašnekovė.

Giedrė prisipažino, jog kurį laiką nuo didelės dalies aplinkinių slėpė, kad laukiasi. „Tuo metu buvo intensyvus laikas ir nerimavau dėl mažylės, todėl žinią pranešti norėjau tik įsitikinusi, kad mums viskas gerai“, – sakė dainininkė.

Aktyviai pasisako prieš mėsą

Gegužę Olandijoje, Roterdame, didžiojoje „Eurovizijos“ scenoje Lietuvai atstovausiančios grupės „The Roop“ lyderis Vaidotas Valiukevičius (38 m.) įsitikinęs – norint išsaugoti pasaulį, neužtenka bambėti, svarbu pradėti pačiam keistis. Vyras jau dešimtmetį yra atsisakęs maisto produktų, kurie daugumai atrodo būtini, – gaminių iš mėsos, o prieš penkerius metus ryžosi veganizmui.

„Man svarbu mažiau kenkti aplinkai, o kartu ir savęs nenuskriausti. Todėl ir ieškojau alternatyvų, kuo pakeisti įprastą mitybą. Kai pastebėjau, kad tai mane tenkina ir mano organizmas nuo to nenusilpsta, nebeturėjau priežasčių vėl pradėti valgyti mėsą.

Man jos nebereikia, ir be jos esu pilnas energijos. Be to, mėsos pramonė – viena pirmaujančių Žemės teršėjų. Pagalvojau, kad reikia ne pirštais rodyti į kitus, o pradėti nuo savęs“, – kalbėjo atlikėjas.

Vyras tikino, kad atsisakęs mėsos ėmė jaustis lengviau. Pamažu iš jo raciono dingo ir pieno produktai, žuvis.

„Daug kas bijo atsisakyti mėsos, nes nežino, kuo ją pakeisti. Neva nebebus skanu gyventi. Aš suradau daugybę alternatyvų ir dar daugiau skonių. Žmonija į savo mitybą įtraukia vis daugiau augalinio maisto.

Siūlau visiems pabandyti, nes tai pirmiausia bus sveikiau organizmui. Žinoma, nereikia pulti į kraštutinumus. Geriau po truputį bandyti ir stebėti. Manau, kad nuo to pamažu pradės keistis ir visas pasaulis“, – tiki pašnekovas.

Vietoj koncerto – į ligoninę

Sunegalavo grupės „El Fuego“ narys Paulius Bagdanavičius (30 m.). „Žalgirio“ arenoje koncertuoti turėjęs atlikėjas prieš pat pasirodymą buvo išvežtas į Kauno klinikas.

Ant scenos lipo tik jo kolegos – Edgaras ir Rokas. Vyrui pasidarė silpna, ėmė skaudėti pilvą, svaigo galva. Jis pats nutarė išsikviesti medikus. Pauliui buvo suteikta pirminė pagalba, patikrintas kraujospūdis.

Kaip paaiškėjo ligoninėje, prastos savijautos priežastis – infekcija. Sveikatos nepridėjo ir stresas bei nuovargis. Laimei, po ligoninėje praleistos nakties atlikėjas pasijuto geriau ir, nors medikai nerekomendavo, kitą dieną jau koncertavo.

Nori sužibėti Londone

Aktorius Eimutis Kvosčiauskas (39 m.) džiaugiasi išsipildžiusia svajone – didžiausias LGBT+ filmų festivalis Europoje „BFI Flare“ netrukus surengs jo filmo „Advokatas“ pasaulinę premjerą. 34-ą kartą organizuojama kino šventė kvies Londono žiūrovus susipažinti su nauju lietuvišku filmu, pasakojančiu lietuvio advokato ir siro pabėgėlio meilės istoriją.

„Prieš šešiolika metų į Londoną vykau keliems mėnesiams uždarbiauti, kad galėčiau tęsti aktorystės studijas. Buvo sunku ir vieniša. Gyvenimiškos patirties – su kaupu: teko ir indus plauti, ir sunkvežimius krauti. Keliaudamas namo pasižadėjau grįžti į šį miestą su profesiniais darbais.

Esu sujaudintas, kad tos jauno vaikinuko svajonės šiandien tampa realybe. Jau ne sykį ten vaidinau spektaklius savo tautiečiams, o dabar laukia pasaulinė filmo premjera. Apie tai net nedrįsau pasvajoti!“ – teigė E.Kvoščiauskas.

Atostogos kartu

Po skyrybų su žmona televizijos laidų vedėja Indre Stonkuviene (33 m.) humoristas Mantas Stonkus (32 m.) galimai rado naują širdies draugę. Jau kurį laiką kalbama apie jo ir aktorės Gelminės Glemžaitės (30 m.) santykius.

O neseniai tiek ji, tiek Mantas leidosi kelionėn į šiltuosius kraštus. Gerbėjai netruko pastebėti, kad jie abu socialiniuose tinkluose dalijasi nuotraukomis iš tų pačių vietų.

Jaunavedžiai

Susituokė aktorius Andrius Žiurauskas (43 m.) ir 17 metų jaunesnė jo mylimoji Emilija Gutauskaitė.

Vestuvėms pora pasirinko ypatingą datą – 2020 m. vasario 20 d. Amžiną meilę pora prisiekė Kauno liuteronų Švč.Trejybės bažnyčioje, o ceremonijos liudininkais tapo aktorius Gytis Ivanauskas ir Gintarė Bičkutė. „Aš esu laimingas“, – „Stiliui“ prisipažino aktorius. Romantiškus santykius pora puoselėjo ketverius metus.

Vėl teisme

Pasaulio ir Europos sportinių šokių čempionas Andrius Kandelis (38 m.) vėl priverstas varstyti teismų duris. Dėl vagystės ir eismo įvykio anksčiau bylinėjęsis žinomas vyras dabar į teisiamųjų suolą sėdo dėl tariamo fizinio smurto ir net grasinimų nužudyti.

Tokių kaltinimų šokėjas sulaukė iš savo šokių studijos darbuotojos, kuriai tariamai dar ir nemokėjo atlyginimo. A.Kandelio laukia dar ne vienas teismo posėdis, kitas – jau balandžio mėnesį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.