Po buvusios princo Harry mylimosios C. Flack mirties – žvilgsnis į jos turtą: sąskaitoje slėpėsi apvali suma

Vasario viduryje Jungtinės Karalystės žiniasklaidoje pasirodė netikėta žinia. Tuomet buvo skelbiama, jog iš gyvenimo pasitraukė buvęs modelis, TV laidų vedėja Caroline Flack (1979-2020). Informaciją patvirtino moters artimieji.

 Caroline Flack.<br>SWNS/Scanpix nuotr.
 Caroline Flack.<br>SWNS/Scanpix nuotr.
 Caroline Flack.<br>REUTERS/Scanpix nuotr.
 Caroline Flack.<br>REUTERS/Scanpix nuotr.
 Caroline Flack.<br>PA/Scanpix nuotr.
 Caroline Flack.<br>PA/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Mar 5, 2020, 1:59 PM, atnaujinta Mar 5, 2020, 2:15 PM

Pasirodo, jog prieš mirtį Caroline savo verslo sąskaitoje turėjo beveik milijoną svarų sterlingų (kiek daugiau nei 1 mln. 127 tūkst. eurų).

Remiantis pateiktais dokumentais, spalio mėnesį jos įmonė „Caroline Flack Ltd“ turėjo daugiau nei 925 tūkst. svarų sterlingų turtą, rašo mirror.co.uk.

Ji buvo vienintelė šio verslo savininkė. Dabar ši įmonė bus likviduojama, o turtas perduotas Caroline testamento vykdytojams.

Turto paveldėtojai taip pat planuoja gauti dalį pelno iš išleistos jos autobiografijos, praneša „Daily Star“.

2015-aisiais išleistoje jos knygoje „Storm in a c cup“ („Audra c puodelyje“) sugulė ankstyvieji Caroline gyvenimo metai, audringos studentų dienos ir kilimas į pražūtį – įskaitant jos laiką „X faktoriuje“ ir triumfą „Strictly Come Dancing“.

Po autorės mirties, ši knyga tapo labai paklausi. Vos po trijų savaičių knygynų lentynose pasirodė nauja, minkštu viršeliu, o visas iš autobiografijos pardavimų gautas pelnas papildė jos sąskaitą.

C.Falck visame pasaulyje išgarsėjo 2009-aisiais, kai pradėjo susitikinėti su princu Harry. Nors įsimylėjėlių santykiai truko vos porą mėnesių, žurnalistai juos išnarstė po kaulelį.

„Aš nebebuvau Caroline Flack, televizijos laidų vedėja, buvau Caroline Flack, princo Harry draugužė“, – savo autobiografijoje rašė britė.

Galima teigti, kad jų santykiai nutrūko dėl griežto visuomenės spaudimo. Savo autobiografijoje moteris buvo prisiminusi tą ryšį su didele nostalgija, pažymėdama, kad karališkosios šeimos atstovas buvo beveik tobulas vaikinas. Pats princas Caroline mirties kol kas nekomentuoja. Su ja Harry visus ryšius nutraukė iškart po išsiskyrimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.