Anastasija Voločkova nusprendė iškelti prabangias vestuves: įvardijo vietą ir datą

Jau keletą mėnesių balerina Anastasija Voločkova (44 m.) puoselėja romatiškus jausmus paslaptingam vyriškiui. Nors juodu dažnai laiką leidžia drauge bei keliauja, tačiau balerina vengia jį rodyti.

Anastasija Voločkova su paslaptinguoju mylimuoju.<br>Soc. tinklo nuotr.
Anastasija Voločkova su paslaptinguoju mylimuoju.<br>Soc. tinklo nuotr.
A.Voločkova.<br>Soc. tinklų nuotr.
A.Voločkova.<br>Soc. tinklų nuotr.
Anastasija Voločkova.<br>Soc. tinklų nuotr.
Anastasija Voločkova.<br>Soc. tinklų nuotr.
Anastasija Voločkova.<br>Soc. tinklo nuotr.
Anastasija Voločkova.<br>Soc. tinklo nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Mar 9, 2020, 11:49 AM, atnaujinta Mar 9, 2020, 12:16 PM

Tik akyliausieji A.Voločkovos mylimąjį turėjo galimybę pamatyti tuomet, kai juodu kartu ilsėjosi Tailande. Instagramo istorijoje moteris buvo pasidalijusi nuotrauka kartu su juo, kuri po kiek laiko dingo.

Pastaruoju metu balerina kursto kalbas apie artėjančias vestuves. Moteris socialinio tinklo paskyroje viešina ruošimąsi šiai šventei. Pasirodo, ji jau išsirinko šventės vietą bei sugalvojo keletą įvaizdžio detalių.

Anatasija Voločkova ilgai laukė princo ant balto žirgo. Nors balerina ir turėjo ne vieną nelaimingą romaną, tačiau pastaruosius kelis mėnesius ji tiesiog švyti iš laimės. Moteris taip bijo prarasti naują mylimąjį, kad iki šiol slepia jį ir nuo gerbėjų, ir nuo garsių kolegų, rašoma starhit.ru.

Šiuo metu ji ruošiasi artėjančioms vestuvėms. Jau žinoma, kad prašmatni ceremonija vyks rugsėjo 20 dieną. Į šventę pakviesti visi A.Voločkovos žymūs draugai ir bičiuliai.

„Mes nusprendėme surengti ceremoniją Sankt Peterburge ant Moikos upės krantinės. Ten labai gražu ir romantiška. Aš iš principo nerodau savo mylimojo. Taigi, visi turėsite sulaukti vestuvių“, – pabrėžė A.Voločkova.

Kartą balerina jau surengė prašmatnias vestuves. Tada ji su Igoriu Vdovinu išleido kelis milijonus karietoms, brangiems apdarams ir dešimtims puokščių. Vėliau paaiškėjo, kad prašmatni ceremonija buvo fikcija, o oficialiai įsimylėjėliai niekada nesukūrė šeimos.

Šį kartą A.Voločkova nori gauti ilgai lauktą antspaudą pase. Anot žvaigždės, šalia jos dabar yra būtent tas žmogus, kurio ji visą gyvenimą ieškojo.

„Mano mylimasis niekada nebuvo vedęs, jis yra visiškai laisvas ir plačiajai visuomenei nėra žinomas. Jis mane pakerėjo nuoširdžiais jausmais, dėmesingumu, sąžiningumu“, – anksčiau pasakojo balerina.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.