Savaitės blykstėse – Evitos Cololo triumfas ir plyšę Natalijos Bunkės krūtų implantai

„Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ kaskart apžvelgia ryškiausius pramogų pasaulio įvykius. Kas gi labiausiai skaitytojus domino praėjusią savaitę?

 Savaitės blykstės.<br> Lrytas.lt koliažas.
 Savaitės blykstės.<br> Lrytas.lt koliažas.
Evita Cololo.<br>LNK nuotr.
Evita Cololo.<br>LNK nuotr.
Valerijus Gigevičius.<br>LR archyvo nuotr.
Valerijus Gigevičius.<br>LR archyvo nuotr.
Edita ir Mirko Gozzoli.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Edita ir Mirko Gozzoli.<br>Asmeninio albumo nuotr.
 Erica Jennings.<br>Marla Singer Photography nuotr.
 Erica Jennings.<br>Marla Singer Photography nuotr.
Karolina Meschino.<br>LR archyvo nuotr.
Karolina Meschino.<br>LR archyvo nuotr.
Natalija Bunkė.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Natalija Bunkė.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (7)

Lrytas.lt

May 29, 2020, 1:33 PM

Jauna atlikėja kartoja garsaus tėvo kelią

Humoristo Vitalijaus Cololo (1974–2019) duktė Evita (18 m.) seka garsiojo tėvo pėdomis. Karjerą pradedanti dainininkė tapo muzikinio projekto „Lietuvos balsas“ nugalėtoja. Merginai atiteko 15 tūkst. eurų ir sutartis su „ELITAZ Music“.

Mamos ir dainavimo mokytojos anketą projekte užpildyti paskatinta abiturientė neslėpė džiaugsmo ašarų, o projekto finale žiūrovams pasirodė su pernai Ispanijoje netikėtai mirusio V.Cololo švarku. Evita prisiminė, jog puikiomis vokalinėmis savybėmis pasižymėjo ir tėtis, kuriam ji ir skyrė savo pergalę.

Grožio namų duris užveria amžiams

Vienas žinomiausių šalies plaukų stilistų Valerijus Gigevičius (40 m.) visam laikui užveria savo salono „UFF Square“ sostinėje duris. Septynerius metus Vilniaus senamiestyje sėkmingai veikusio verslo uždarymo priežastys kol kas nenurodomos.

„Nesvarbu, kad užsidarome, judame toliau, juk juokas ir plepalai dar ilgai skambės ausyse. Svečių pagyros dar ilgai džiugins, o ryšys ir užsimezgusios draugystės niekada neleis pamiršti, kur tai prasidėjo“, – liūdesio neslėpė stilistas, nepanoręs atskleisti, ar sunkų sprendimą priėmė neatlaikęs karantino sukeltų padarinių.

 Pasipuošė tatuiruotėmis

Šokėja, pasaulio ir Europos sportinių šokių čempionė Edita Daniūtė-Gozzoli (40 m.) drauge su vyru, irgi šokėju italu Mirko Gozzoli (44 m.) ryžosi savo kūnus papuošti piešiniais. Kone vienodos tatuiruotės paženklino sutuoktinių rankas, ant jų puikuojasi didingumo ir galios simboliai – karūnos.

Atšventė gimtadienį

Gegužės 17-ąją dainininkė Erica Jennings atšventė 40-ąjį gimtadienį. Jubiliejaus proga moteris sau pasidovanojo išskirtinę dovaną – ji išleido naują solo albumą. „Mano albumas vadinasi „Songs In Saturn“, nes visos dainos buvo sukurtos Saturno cikle, kuris, pasak astrologų, yra vienas ilgiausių ir sunkiausių. Jis tęsiasi net 19 metų“, – pasakojo E.Jennings.

Namuose – tėvų lobis

Socialinių tinklų žvaigždė Karolina Meschino (25 m.) išsidavė apie tėvų namuose saugomą šeimos lobį – tėčio Antonio kūdikystės drabužėlius, pasakas lietuvių ir italų kalbomis.

„Saugome jas su broliu tarsi kokias relikvijas ir ketiname jas perduoti savo vaikams. Tikiuosi, jog vieną dieną jos atgims iš naujo“, – apie knygas teigė ji.

Plyšo implantai

Dainininkė Natalija Bunkė (37 m.) – ant operacinės stalo: plyšo prieš 8 metus jai įdėti krūtų implantai. Komplikacijoms pašalinti žinoma moteris pasirinko plastikos chirurgą Darių Bagdanavičių. Tuo pat metu atlikėja jo paprašė per operaciją pakelti ir užkritusius viršutinius akių vokus – tai, anot N.Bunkės, jos žvilgsnį padarys išraiškingesnį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.