Savaitės blykstėse – M. Vžesniauskaitės surinkti milijonai ir E. Straleckaitės laikas su dukra

„Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ kaskart apžvelgia ryškiausius pramogų pasaulio įvykius. Kas gi labiausiai skaitytojus domino praėjusią savaitę?

 Savaitės blykstės.<br> Lrytas.lt koliažas.
 Savaitės blykstės.<br> Lrytas.lt koliažas.
 D.Lialytė ir A.Pemkus.<br> LR archyvo nuotr.
 D.Lialytė ir A.Pemkus.<br> LR archyvo nuotr.
 M.Vžesniauskaitė ir J.Caudwellas.<br>Soc. tinklų nuotr.
 M.Vžesniauskaitė ir J.Caudwellas.<br>Soc. tinklų nuotr.
 E.Straleckaitės dukrelė.<br>Soc. tinklų nuotr.
 E.Straleckaitės dukrelė.<br>Soc. tinklų nuotr.
 E.Straleckaitė su dukrele.<br>Soc. tinklų nuotr.
 E.Straleckaitė su dukrele.<br>Soc. tinklų nuotr.
 Goda Alijeva ir Rolandas. <br> LR archyvo nuotr.
 Goda Alijeva ir Rolandas. <br> LR archyvo nuotr.
 Mia ir N.Antanavičius.<br> LR archyvo nuotr.
 Mia ir N.Antanavičius.<br> LR archyvo nuotr.
 Monika Marija.<br>Soc. tinklų nuotr.
 Monika Marija.<br>Soc. tinklų nuotr.
 Ruslanas Kirilkinas.<br> LR archyvo nuotr.
 Ruslanas Kirilkinas.<br> LR archyvo nuotr.
 Karolina Meschino ir Remigijus Daškevičius.<br> LR archyvo nuotr.
 Karolina Meschino ir Remigijus Daškevičius.<br> LR archyvo nuotr.
 Aras Vėberis (kairėje) ir K.Kerbedis.<br>Soc. tinklų nuotr.
 Aras Vėberis (kairėje) ir K.Kerbedis.<br>Soc. tinklų nuotr.
Daugiau nuotraukų (11)

Lrytas.lt

Oct 9, 2020, 11:05 AM

Skiriasi dėl smurto?

Byra dar vienos žinomos poros santuoka – skiriasi ryšių su visuomene specialistė Daiva Lialytė (51 m.) ir Žmogaus teisių stebėjimo instituto dalininkas, verslo konsultantas Arūnas Pemkus (60 m.).

Šaltinių duomenimis, santuoka griūva dėl nesutarimų ir smurto artimoje aplinkoje. Faktą apie užfiksuotą smurtą poros namuose patvirtino ir Vilniaus policijos atstovai. Jie nurodė, kad smurtinis įvykis užfiksuotas rugsėjo pradžioje.

„Yra toks nuostabus japoniškas kincugio metodas – auksu sulipdyti sudužusį indą ir paversti jį dar puikesniu. Deja, mūsų porai tai nepavyko“, – sakė pati D.Lialytė, viešai paprašiusi bičiulių ir žiniasklaidos „suprasti šio skausmingo įvykio privatumą ir jį gerbti“.

Vaikams surinko milijoną

Karjerą baigusi Monake gyvenanti Lietuvos dviratininkė Modesta Vžesniauskaitė (38 m.) jau seniai stengiasi gyventi ne tik dėl savęs – drauge su sužadėtiniu britų milijardieriumi Johnu Caudwellu (67 m.) ji plėtoja paramos fondų veiklą. Neseniai jų suorganizuoto renginio metu pavyko surinkti net 1,3 milijono eurų, jie bus skirti neįgaliems vaikams.

Dukrą išlydėjo į darželį

Šokėja Eglė Straleckaitė (28 m.) ir jos dukra Vakarė (3 m.) išgyvena naują nuotykių kupiną etapą – mama mažylę išlydėjo į darželį. Moteris anksčiau yra sakiusi, kad augindama vaiką vadovaujasi tuo, ką pati išmoko iš savo tėvų.

Anot Eglės, tėvai jos niekur nestūmė, leido eiti savo keliu, tad ir dukros būti šokėja ji tikrai nevers. „Vakarytė mėgsta dainuoti ir visada niūniuoja, tad galbūt vienas pirmųjų jos būrelių bus susijęs su muzika“, – svarstė Eglė.

Dainininkės viešai susikibo dėl vyro

Dainininkių Mios Vilijos Pilibaitytės (37 m.) ir Godos Alijevos (34 m.) draugėmis nepavadinsi. Tačiau neseniai tarp moterų kilo nemenkas ir jau ne pirmas skandalas. Į vieną laikinosios sostinės naktinį klubą, kuriame Goda koncertavo su grupe „69 danguje“, nebuvo įleista Mia su drauge. Esą dėl to, kad neturėjo apsauginės veido kaukės ir galimai buvo neblaivi. Pati dainininkė tokius kaltinimus griežtai paneigė: „Manęs neįleido nei todėl, kad buvau be kaukės, nei todėl, kad buvau neblaivi. Tai yra išsisukinėjimai, ir tiek“, – piktinosi ji.

Mios ir Godos konfliktas prasidėjo nuo kalbų, kad su Rolandu Alijevu (35 m.) išsiskyrusi Goda užmezgė romaną su skandalingai pagarsėjusiu buvusiu Mios vyru Nerijumi Antanavičiumi (38 m.), su kuriuo atlikėja po ilgai trukusių triukšmingų skyrybų į skirtingas puses oficialiai pasuko visai neseniai.

Išsigydė skyrybų žaizdas?

Buvęs socialinių tinklų žvaigždės Karolinos Meschino (25 m.) mylimasis muzikantas Remigijus Daškevičius (23 m.) skyrybų paliktas žaizdas, rodos, jau išsigydė. Naujus jausmus jis puoselėja tamsiaplaukei šokėjai Svajūnei, dirbančiai vienoje modelių agentūroje.

Pakeitė įvaizdį

Prieš porą mėnesių ilgus plaukus pasitrumpinusi atlikėja Monika Marija (22 m.) ryžosi dar vienam išvaizdos pokyčiui – mergina tapo trumpaplauke. „Esu tokia laiminga! Aš visą gyvenimą, nuo kokių 10 metų, svajojau apie tokią šukuoseną“, – džiaugėsi ji.

Atsidūrė ligoninėje

Dainininko Kastyčio Kerbedžio (57 m.) vadybininkas ir prodiuseris Aras Vėberis (50 m.) atsidūrė medikų globoje – Respublikinėje Panevėžio ligoninėje vyrui atlikta menisko operacija. Ji buvo suplanuota dar pavasario pradžioje, bet planus pakoregavo koronaviruso pandemija.

Pakėlė sparnus prie jūros

Po daugiau nei dešimties metų gyvenimo Vilniuje dainininkas Ruslanas Kirilkinas (36 m.) persikraustė į Klaipėdą. Idėja pakeisti miestą Ruslanui kilo spontaniškai. Vyras neslėpė, kad šiais pokyčiais labai džiaugiasi ir dėl to dėkoja likimui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.