Naomi Campbell po išsiskyrimo su rusų verslininku slepia milijoninį jo turtą

Praėjus 7 metams po išsiskyrimo rusų verslininkas Vladislavas Doroninas (57 m.) tikisi teisme iš supermodelio Naomi Campbell (50 m.)susigrąžinti skolą ir kai kurias pas ją likusias brangias dovanas.

 N.Campbell ir V.Doroninas.<br> imago images/PicturePerfect International/ Scanpix nuotr.
 N.Campbell ir V.Doroninas.<br> imago images/PicturePerfect International/ Scanpix nuotr.
 N.Campbell ir V.Doroninas.<br> Scanpix nuotr.
 N.Campbell ir V.Doroninas.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Oct 23, 2020, 9:33 AM

Kai iš santykių pasitraukia romantika, ją pakeičia šaltas apskaičiavimas. Matyt, kaip tik to apskaičiavimo (arba sąskaitų suvedimo) nutarė imtis rusų verslininkas V.Doroninas, 5 metus susitikinėjęs su supermodeliu N.Campbell. Pora išsiskyrė dar 2013-aisiais, bet, kaip paaiškėjo, jų santykių istorija tuo nesibaigė.

Kaip pranešė portalas TMZ, Vladislavas ketina susitikti su buvusia mylimąja teisme. Taip jis tikisi susigrąžinti pinigus, išleistus šiai moteriai, ir jau pateikė būtinus dokumentus.

Pasirodo, Naomi jau kelinti metai atsisako grąžinti Vladislavui pinigus, kuriuos jis jai kadaise paskolino, bet tiksli suma neviešinama.

V.Doroninas taip pat nori susigrąžinti privatų turtą, kurio N.Campbell dėl kažkokių priežasčių jam neatiduoda. Jo vertė – maždaug 3 mln. dolerių.

V.Doroninas ir N.Campbell draugavo nuo 2008 iki 2012 metų. Jie susipažino per Kanų kino festivalį.

Vis pasirodydavo pranešimų apie poros sužadėtuves ir greitas vestuves, bet 2012-ųjų spalį paaiškėjo, kad jų keliai išsiskyrė, o 2013 metais tai pranešta oficialiai.

Vladislavas ne kartą dovanojo Naomi brangias dovanas, savo prašmatnioje jachtoje jos garbei rengė vakarėlius, statė jai senovės Egipto simbolio Horo akies formos namą Kleopatros saloje Turkijoje ir pastatą pagal Zahos Hadid projektą Maskvoje.

Beje, pastarąjį futuristinės formos namą, vertą maždaug 150 mln. dolerių, V.Doroninas neseniai pardavė.

Nuo 2014 metų V.Doroninas palaiko santykius su modeliu Kristina Romanova (26 m.), juodu augina dvi dukteris – Žasmin ir Aleksandrą.

N.Campbell siejama vis su naujais partneriais – tai su reperiu Skepta, tai su kažkokiu gatvės magu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.