Savaitės blykstėse – Gerdos Žemaitės nelaimė ir netikėtos Monikos Kvietkutės skyrybos

„Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ kaskart apžvelgia ryškiausius pramogų pasaulio įvykius. Kas gi labiausiai skaitytojus domino praėjusią savaitę?

 Savaitės blykstės.<br> Lrytas.lt koliažas.
 Savaitės blykstės.<br> Lrytas.lt koliažas.
I.Stumbrienė.<br>LR archyvo nuotr.
I.Stumbrienė.<br>LR archyvo nuotr.
I.Stumbrienė.<br>LR archyvo nuotr.
I.Stumbrienė.<br>LR archyvo nuotr.
I.Stumbrienė.<br>LR archyvo nuotr.
I.Stumbrienė.<br>LR archyvo nuotr.
 G.Žemaitė.<br>LR archyvo nuotr.
 G.Žemaitė.<br>LR archyvo nuotr.
 Inga ir Aivaras Stumbrai.<br>LR archyvo nuotr.
 Inga ir Aivaras Stumbrai.<br>LR archyvo nuotr.
 K.Meschino ir D.Ježeris.<br>LR archyvo nuotr.
 K.Meschino ir D.Ježeris.<br>LR archyvo nuotr.
 M.Kvietkutė su sūnumi.<br>J.Kalinsko nuotr.
 M.Kvietkutė su sūnumi.<br>J.Kalinsko nuotr.
 M.Kvietkutė su sūnumi.<br>J.Kalinsko nuotr.
 M.Kvietkutė su sūnumi.<br>J.Kalinsko nuotr.
 B.Navickaitė.<br>LR archyvo nuotr.
 B.Navickaitė.<br>LR archyvo nuotr.
 R.Banionytė ir M.Šebelskis.<br> Soc. tinklų nuotr.
 R.Banionytė ir M.Šebelskis.<br> Soc. tinklų nuotr.
Daugiau nuotraukų (11)

Lrytas.lt

2020-10-24 09:56

Gyvenimo keliu kartu žengia jau du dešimtmečius

Sakoma, kad laimingi laiko neskaičiuoja, tačiau, kai kartu praleidžiamas ne vienas, o keli dešimtmečiai nešvęsti būtų savotiška nuodėmė. Verslininkai Aivaras (37 m.) ir Inga (36 m.) Stumbrai neseniai atšventė 20-ies metų buvimo kartu sukaktį.

„Iš tiesų 20 metų pakankamai ilgas laiko tarpas, juk tai – ilgiau nei pusė mūsų abiejų gyvenimo. Nors per šį laiką nutiko tikrai daug įvykių – mūsų vestuvės, vaikų gimimas, darbai, kelionės, tačiau man tai prabėgo tarsi viena akimirka.

Ir nors kartu augome ir tobulėjome, džiaugiuosi, kad šalia manęs išliko toks pats žmogus, kaip ir pirmąją pažinties dieną: geras, rūpestingas ir mylintis“, – su šypsena kalbėjo jau 16 metų amžiną meilę prisiekusi I.Stumbrienė.

Pasigyrė ir vėl liko vieniša

Dar neseniai paskelbusi, jog į naujus namus kelsis su nauju mylimuoju, buvusi verslininko Andriaus Šedžiaus (44 m.) žmona bei judviejų sūnaus Gabrieliaus (4 m.) mama, dainininkė Monika Kvietkutė (28 m.) prakalbo apie pokyčius.

Seniau moteris džiaugėsi, jog su nuo vaikystės pažįstamu Dovydu jautėsi it niekad saugi, o ir aplinkiniams apie meilę ji nedaugiažodžiavo: viešumoje pora nesirodė, meilius žodžius vienas kitam palikdavo už kartu įsigyto kotedžo sostinės rajone durų. Bet panašu, kad ten atlikėja kelsis tik su sūnumi – Monika patvirtino kalbas apie, tarsi, perkūnas iš giedro dangaus tvykstelėjusias skyrybas.

„Keistas gyvenimas. Susipažįsti 14 metų ir po tiek metų, abu pabandėme draugystes su kažkuom, o galiausiai likimas suveda būti kartu. Smagu, romantika – galima knygą rašyti“, – LNK KK2 laidoje apie jausmus neseniai kalbėjo moteris.

Įžengusi į penktąjį dešimtį sūpuoja naujagimę

Projekto moterims „Šokoladas sielai“ autorė, buvęs modelis Rūta Banionytė (42 m.) su sužadėtiniu Mindaugu Šebelskiu susilaukė dukros. Naujagimei tėvai suteikė lotynišką vardą – pavadino Kamila. „Pirmą dieną buvo kiek sunkiau, bet šiuo metu viskas daug geriau.

Mergaitė jaučiasi gerai“, – trumpu komentaru pasidalino antrosios atžalos susilaukusi R.Banionytė. Daugiau apie vaiko gimimą moteris buvo linkusi papasakoti savo sekėjams socialiniuose tinkluose. Ten moteris prisipažino, kad su mažyle jau aplankė savo tėvus, antrino, jog dabar juos slegia tik malonūs rūpesčiai – pora sprendžia, kaip naujagimė sutars su namuose karaliaujančiu katinu.

Pavogė anketą

„TV pagalbos“ žvaigždė Gerda Žemaitė (39 m.) pateko sukčių nemalonėn – buvo pavogta jos instagramo paskyra. Moteris pasakojo, jog viskas įvyko milžinišku greičiu bei pridūrė, kad čia būta ir jos kaltės. Mat žurnalistė į minėtojo socialinio tinklo paskyrą gavo melaginingą pranešimą ir savo asmeninius duomenis, kaip buvo pranešime prašyta, suvedė pati.

„Pranešime buvo rašoma, kad viename iš savo įrašų aš pažeidžiau autorines teises ir, kad turėčiau dabar parašyti pasiaiškinimą, pasijungusi į nurodytą puslapį. Kitu atveju, jei jie negaus mano paaiškinimo per 24 valandas, paskyra bus ištrinta“, – pasakojo ji. Ar atgaus paskyrą G.Žemaitė vis dar nežino, tačiau rankų nuleisti ji neketina.

Neištikimas su aukle?

Politiko Petro Gražulio (61 m.) ir jo dukters motinos, verslininkės Birutės Navickaitės (33 m.) santykių fronte – naujas skandalas. Palangoje su dukrele gyvenanti Birutė neseniai sulaukė šokiruojančių nuotraukų, kuriose buvo matomi meiliai susiglaudę buvusi vaiko auklė ir P.Gražulis. „Petras man pasipiršo“ – toks buvo vienos iš B.Navickaitei pačios auklės siųstų fotografijų prierašas, pramogų pasaulyje užmynęs tikrą mįslę.

Laukimo laikotarpis – keistas

Nėščia socialinių tinklų žvaigždė Karolina Meschino (25 m.) TV3 laidoje „Gero vakaro šou“ užsiminė apie vaikelio laukimo laikotarpį.

„Tas nėštuminis laikotarpis tikrai keistas. Nevėmiau nei karto. Bet pasidariau labai jautri. Visada buvau jautri, bet dabar ypatingai. Esu apsiverkus dėl meškų, tiksliau dėl meškiuko, kuris niekaip negalėjo į medį įlipti. Muzikai labai jautri pasidariau“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.