Tutta Larsen prabilo apie 8 mėnesį padarytą abortą: „Gydytojai sakė, kad sergu ŽIV“

MTV kanalo žvaigždė Tutta Larsen (46 m.) išliejo savo širdį, papasakodama apie sunkų gyvenimo etapą. Laidoje „Empatija Manucy“ televizijos ir radijo laidų vedėja pasakojo apie pasitraukimą iš MTV, tikėjimą Dievu ir trijų vaikų auginimą.

 Tutta Larsen.<br> ITARR/TASS/Scanpix nuotr.
 Tutta Larsen.<br> ITARR/TASS/Scanpix nuotr.
 Valerijus Koloskovas ir Tutta Larsen.<br> ITARR/TASS/Scanpix nuotr.
 Valerijus Koloskovas ir Tutta Larsen.<br> ITARR/TASS/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Nov 27, 2020, 5:10 PM

Tutta aštuonerius metus gyveno su muzikantu Maksimu Galstjanomu, tačiau džiugias žinias apie nėštumą pakeitė vyro neištikimybė. Vaikelio laukimas nesutrukdė jam susitikinėti su kita.

Savo meilužę jis atsivedė į bendrus namus, kuriuos kūrė kartu su T.Larsen.

Tai sužinojusi moteris iškart į teismą padavė skyrybų prašymą. Dėl vyro išdavystės ji labai jaudinosi, o tai atsispindėjo nėštumui – jam išsivystė širdies patologija. Dėl šios priežasties, Tutta buvo priversta pasidaryti abortą aštuntą nėštumo mėnesį.

„Vaikas tuomet neatlaikė tokio gyvenimo. Teko nutraukti nėštumą. Tiesą sakant, jei nutiktų tai dabar, tai pagimdyčiau, atsisveikinčiau ir palaidočiau“, – skaudžiai kalbėjo moteris.

T.Larsen kalbėjo apie baisias pasekmes, kurios atsirado po aborto. Žvaigždė pripažino, kad vaikelio netektis ir negalėjimas su juo atsisveikinti, paliko rimtą pėdsaką tiek psichinėje, tiek fizinėje būsenoje. Ilgą laiką gydytojai nesugebėjo suprasti, kas vyksta su jos kūnu, nustatynėjo enteisingas diagnozes.

„Po nėštumo nutraukimo visi procesai sutriko. O gydytojai staiga man pasakė: „Jūs sergate ŽIV. Jūs mirštate“. Po tokių žodžių buvo labai svarbu atrasti jėgų gyventi. Gulėjau namie, liūdėjau. Visos ligoninės atsisakė mane gydyti. Tai buvo pirmieji mėnesiai po aborto. Tuomet, galų gale, vienoje ligoninėje gydytojai sustabdė sepsį“, – sakė ji.

Šiandien moteris teigia, kad ši tragedija ją privertė į gyvenimą pažvelgti kitomis spalvomis. Dabar ji labai vertina gyvenimą.

Šiuo metu ji gyvena su dainininku Valerijumi Koloskovu. Kartu augina tris vaikus. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.