Savaitės blykstėse – antroji Adomaičių atžala ir Zvonkų maldos dėl vaikų sveikatos

„Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ kaskart apžvelgia ryškiausius pramogų pasaulio įvykius. Kas gi labiausiai skaitytojus domino praėjusią savaitę?

 Savaitės blykstės.<br> Lrytas.lt koliažas.
 Savaitės blykstės.<br> Lrytas.lt koliažas.
Lino ir Irmos Adomaičių šeimyna.<br>LR archyvo nuotr.
Lino ir Irmos Adomaičių šeimyna.<br>LR archyvo nuotr.
 Aras Vėberis ir jo augintinis.<br> LR archyvo nuotr.
 Aras Vėberis ir jo augintinis.<br> LR archyvo nuotr.
 Aras Vėberis ir jo augintinis.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Aras Vėberis ir jo augintinis.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Rūta Mackevičiūtė.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Rūta Mackevičiūtė.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Linas Adomaitis ir jo šeimyna.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Linas Adomaitis ir jo šeimyna.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Deivydas ir Katažina Zvonkai.<br>LR archyvo nuotr.
 Deivydas ir Katažina Zvonkai.<br>LR archyvo nuotr.
 A.Šedžius su mylimąja.<br>LR archyvo nuotr.
 A.Šedžius su mylimąja.<br>LR archyvo nuotr.
 D.Radzevičius.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 D.Radzevičius.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 V.Uspaskichas.<br>LR archyvo nuotr.
 V.Uspaskichas.<br>LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (10)

Lrytas.lt

Dec 4, 2020, 2:19 PM

Naujam šeimos nariui suteikė neįprastą vardą

Muzikos prodiuserio Aro Vėberio (50 m.) šeima pasipildė nauju nariu. Vyras savo sūnui nutarė padovanoti triušį, kurį pavadino Simba. Anot A.Vėberio, augintinio reikėjo, kad sūnus Nojus (3 m.) nuo mažumės išsiugdytų atsakomybės jausmą. „Triušiuką įsigijome po išties ilgų svarstymų, jį pirkome veislyne.

Ir tikrai ne dėl grožio. Augintinis turėtų būti tarsi edukacinė priemonė sūnui. Noriu, jog vaikas suprastų, kad gyvūnėlis – ne žaislas, o gyvas padarėlis, kuriuo reikia rūpintis. Tai Nojus su dideliu džiaugsmu dabar ir daro“, – šypsojosi jis.

Ne provokuoja, o džiaugiasi

Antrosios atžalos neseniai susilaukusi prekės ženklo „Coocoomos“ kūrėja Rūta Mackevičiūtė (38 m.) dar neseniai džiaugėsi besikeičiančiomis kūno linijomis ir dalijosi gana atvira fotografija. „Vieniems gražu, kitus atstumia, bet tai natūralu! Moters kūno transformacijos – gamtos dovana, kurianti neįtikėtiną gyvybės stebuklą!“, – drąsiai pareiškė žinoma mados kūrėja.

Atlikėjo namuose Kalėdos bus išskirtinės

Dainininkas, muzikos prodiuseris Linas Adomaitis (44 m.) su žmona Irma (36 m.) ir dukrele Saule (2 m.) jau kuris laikas gyvena džiugiomis nuotaikomis ir laukimu. Garsi pora laukia ne tik gražiausių metų švenčių, bet ir į pasaulį atkeliaujančio naujo šeimos nario.

Tiesa, žinia, kad Irma po širdimi nešioja kūdikį, sutuoktiniai ilgą laiką nesidalijo viešai, bet galiausiai nutarė apie artėjantį šeimos pagausėjimą prisipažinti gerbėjams.

„Dievo dovanos neįkainojamos. Mūsų džiaugsmas beribis, o laimė – didesnė už kalnus. Mūsų akys šviesesnės už dieną, o širdys sraunesnės už visas pasaulio upes... Taip, draugai, mes laukiamės antro vaikelio!“ – poetiškai džiugią žinią pranešė pats Linas.

Sportą perkėlė į namus

Jokia pandemija negali numalšinti noro turėti tvirtą kūną. Tai įrodė sportuoti mėgstantis žinomas plastikos chirurgas Darius Radzevičius (53 m.). Panašu, kad net per karantiną jis neketina apsileisti, tad rado išeitį – sporto klubą perkėlė į savo namus.

Meldėsi dėl vaikų sveikatos

Dainininkė Katažina Zvonkuvienė (40 m.) papasakojo apie vieną sunkiausių gyvenimo laikotarpių. Laukdamasi dvynukų, kuriems netrukus sukaks ketveri, ji su vyru Deivydu Zvonkumi (43 m.) gavo prastus, didelę apsigimimų riziką rodančius tyrimų rezultatus. Laidoje „Bučiuoju. Rūta“ atlikėja prisipažino daug verkusi ir meldusis laukdama pakartotinių tyrimų rezultatų. Vis dėlto širdyje tada priėmusi sprendimą, kad, nepaisant visko, gimdys.

Vėl džiaugiasi tėvyste?

„Aš nieko neneigiu. Paaugs vaikai, patys apie save pasakys“, – laidoje „KK2“ asmeninio gyvenimo širmą praskleidė politikas Viktoras Uspaskichas (61 m.). Taip vyras sureagavo į jau ne vienus metus sklandančias kalbas, kad jis džiaugiasi vėlyva tėvyste. Ir kalbama, kad ne pirmąja per kelerius pastaruosius metus.

Rinkosi iš 5 vardų

Verslininkas Andrius Šedžius (44 m.) ir jo 21-erių mylimoji Erdvilė Pilvinytė neseniai susilaukė dukters, tačiau vardo rinkimas kiek užtruko. „Renkamės iš kokių penkių vardų, niekaip negalime išsirinkti. Planuojame susirinkti visa šeima ir tada nuspręsti, kaip pavadinti naujagimę“, – dar neseniai sakė jis, dukterį, kaip teigiama, pavadinęs Adele. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.