Juozo Statkevičiaus ir Julijos Janus žodžių kovos įkarštyje rėžė ir Beata Nicholson

Pirmadienio vakarą kilo nemenkas karas mados pasaulyje. Po gilių dizainerės Julijos Janus pamąstymų, dizaineris Juozas Statkevičius atgal kirto taip, kad daugelis neteko amo.

 Juozas Statkevičius, Beata Nicholson ir Julija Janus.<br> LR archyvo nuotr.
 Juozas Statkevičius, Beata Nicholson ir Julija Janus.<br> LR archyvo nuotr.
 Beata Nicholson.<br> LR archyvo nuotr.
 Beata Nicholson.<br> LR archyvo nuotr.
 Julija Janus.<br> LR archyvo nuotr.
 Julija Janus.<br> LR archyvo nuotr.
 Juozas Statkevičius.<br> LR archyvo nuotr.
 Juozas Statkevičius.<br> LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Dec 11, 2018, 3:08 PM, atnaujinta Dec 11, 2018, 5:11 PM

„Julyte, jeigu tu bankrutuoji ir rengi visus maišais ir nieko nepasiekei ir nepadarei – esi baisi vidutinybė nuo studijų laikų. Nieko nesuvoki ir dabar tavo lūpomis kalba nevykėlio nežmoniškas pavydas! Kokia nelaiminga esi, kaip tau ne gėda.

Nesakiau nieko apie tavo bulvių maišus ir bankrotą tavo! Išplerus, stora esi, bulvės veidu! Ir kugelio smegenim! Žinai, aš tau pasakysiu – nemoki, nejauti ir nesugebi. Ir tau neduota!

Na, dabar laikykis! O šiaip norėjai reklamą mano šlovėje ir triumfe pasidaryti. Vargše, tu, nelaiminga. Su maišais nejuokink žmonių! Nieko nepasiekusi su savo maišais ir prasčiausiu pasiuvimu, o su mano drabužiais eis į „Oskarus“. Bėgėde, pavydi, gėda, gėda tau!

Du dalykai nesibaigia – visata ir žmonių kvailumas! Daraisi sau reklamą mano vardu! Nevykėlė!“, – šiurkščių epitetų negailėjo J. Statkevičius. 

Po tokios paviešintos Julijos žinutės, užsiplieskė tikra diskusijų audra. Vieni teisė Juozą, už tai, kad šis neapgalvoja savo žodžių, na, o kiti tuo tarpu akmenis mėtė į Julijos daržą – ji pati pradėjo.

Savo nuomones reiškia daugybė žinomų žmonių, tarp kurių ir kulinarinių knygų ir televizijos laidų autorė Beata Nicholson. Tokios mintys atsidūrė tarp šimtų komentarų po Julijos paviešinta žinute.

„Čia neįmanoma rast nei teisių nei kaltų cia kaip aklam su kurčiu ginčytis... Julija Janus, aš esu ta moteris, kurią aprašei ir man labiau norisi, kad rūbas būtų kaip antra oda, bet kartu man gražu tai, kaip Juozas mato moterį.

Aš taip pat esu ta, kuri bulvės veidu, šiaip pusė tautos tokiu veidu... (pažiūrim į premjerą payzdžiui ha ha ha).

Juozas yra tikras artistas, komedijantas, nepakaltinamas kaip ir SELas. Aš tai džiaugiuos, kad tokių yra! #metoobulvėsveidas #metoosumaišu #protingižvengia #durniaipliekiasi“, – rašė ji.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.