Gruzijos milijonieriaus dukra Sofio Gelašvili – veganė: pasakė, ką valgo jos 3 metų dukra

Neseniai antrosios atžalos susilaukusi verslininkė Sofio Gelašvili (25 m.) prisipažino esanti užkietėjusi veganė.

 S.Gelašvili trumpai papasakojo apie savo ir dukros mitybą.<br> Lrytas.lt koliažas.
 S.Gelašvili trumpai papasakojo apie savo ir dukros mitybą.<br> Lrytas.lt koliažas.
S.Gela<br>Soc. tinklų nuotr.
S.Gela<br>Soc. tinklų nuotr.
Sofio Gelašvili.<br>LR archyvo nuotr.
Sofio Gelašvili.<br>LR archyvo nuotr.
Sofio Gelašvili.<br>LR archyvo nuotr.
Sofio Gelašvili.<br>LR archyvo nuotr.
Sofio Gelašvili.<br>LR archyvo nuotr.
Sofio Gelašvili.<br>LR archyvo nuotr.
Sofio Gelašvili.<br>LR archyvo nuotr.
Sofio Gelašvili.<br>LR archyvo nuotr.
Sofio Gelašvili.<br>LR archyvo nuotr.
Sofio Gelašvili.<br>LR archyvo nuotr.
Sofio Gelašvili.<br>LR archyvo nuotr.
Sofio Gelašvili.<br>LR archyvo nuotr.
Sofio Gelašvili.<br>LR archyvo nuotr.
Sofio Gelašvili.<br>LR archyvo nuotr.
Sofio Gelašvili.<br>LR archyvo nuotr.
Sofio Gelašvili.<br>LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (10)

Lrytas.lt

Jan 16, 2021, 3:54 PM

Anot Gruzijoje šiuo metu gyvenančios moters, mėsos ir žuvies produktams griežtai „ne“ ji tarė būdama vos vienų metų.

„Tėvai sakė, jog pamačiusi mėsą dengdavausi burną.

Iki 18 metų dar vartojau pieno produktus, o po to tapau vegane – šių produktų atsisakiau savaime, nes nebegalėjau pakęsti jų kvapo ir skonio“, – teigė verslininkė.

Ji pridūrė, kad atsisakyti gyvūninės kilmės produktų savo vyresnėlės dukters tikrai neverčia. Mergaitė mėgsta ir žuvį, ir mėsą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: Leading the change in sustainable business