Reperis Professor Green tapo tėvu: skyrė jautrius žodžius kūdikiui ir suteikė unikalų vardą

Žinomas reperis Professor Green (37 m.) tapo tėvu. Jiedu su širdies drauge Karima McAdams (36 m.) susilaukė sūnaus.

Professor Green.<br> Scanpix/CP nuotr.
Professor Green.<br> Scanpix/CP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-03-30 10:11

Dainininkas, kurio tikrasis vardas yra Stephenas Mandersonas, pasidalijo jautriu įrašu ir taip pranešė, kad tapo tėčiu. Pora atžalai suteikė ypatingą vardą – Slimane Ray Manderson.

„Pirmadienio rytą nubudau nesitikėdamas tavęs sutikti.

Maniau, kad mes dar turime pora savaičių tam pasiruošti, bet tu turėjai kitokių idėjų.

Aš visuomet sakiau: „vienintelis būdas būti laiku yra būti anksčiau“. Smagu matyti, kad jau seki mane, nors, regis, paveldėjai savo mamos išvaizdą.

Mes ištvėrėme tai, ką ištveria daugelis būsimų tėvų. tavo kelionė pas mus nebuvo tiesi linija, ji buvo kalnuota iki pat atvykimo.

Neleidau reikšti savo džiaugsmo tiek, kiek norėčiau, norėjau laisvai šaukti, kaip džiaugiuosi dėl to, kad prisijungsi prie mūsų, bet išsigandau. Mes bijojome ir po didžiausio išgąsčio sakiau tavo mamai: „jei jis tą padarys, jis bus nubaustas“.

Kai tave išvydau norėjau atsiprašyti. Atsiprašau. Tai nebuvo tavo kaltė ir tau visiškai atleista.

Tu esi per daug tobulas, kad ant tavęs pyktume.

Tau pasisekė turėti tokią mamą: tai geriausias drąsios, stiprios, aistringos, mylinčios, malonios ir apgalvojančios bei dėmesingos moters pavyzdys.

Vieną dieną aš tau papasakosiu apie tai, kokia ji buvo nuostabi per visą šį procesą/išbandymą ir apie visus dalykus, kuriuos ji išgyveno.

Viskas ką aš galėjau padaryti dėl mamos yra palaikymas, kuris, nepaisant mano didžiausių pastangų, dėl rimtu priežasčių neatrodė toks reikalingas. Aš stengiausi! Negalėjau nė sekundės prisiimti net dalies to, ką ji išgyveno fiziškai, o to buvo daug.

Tau bus malonu žinoti, kad ji nesijaučia lyg ji būtų kažką paaukojusi, nei vienas taip nesijaučiame (na, laikinai krūtinės – šiuo metu ji yra trigubo dydžio, skaudančios, bet tobulos pagalvės į kurias gali atsiremti, kol maitiniesi, ką tu darai tikrai gerai), abu jaučiamės nepaprastai pagerbti, kad tu mus pasirinkai.

Dar daugiau gerų naujienų tau, mažyli. Tu jau gimęs esi džentelmenas. Tavo mama reikalauja pagarbos, todėl greitai išmoksi puikų vertybių ir moralės rinkinį, kad galėtumei sklandyti po šį pasaulį.

Ji yra viskas. Aš tikiuosi, kad tu vieną dieną rasi savo gyvenimo partnerę, bet turime dar eilę metų, kol galėsime dėl to nerimauti“, – nuoširdžiai šalia įamžinto kūdikio rašė reperis.

Šis įrašas sulaukė nemenkos gerbėjų reakcijos. Jie komentaruose rašė esą sužavėti tokiu jautriu Professor Green įrašu ir neslėpė, jog šie žodžiai daugelį sugraudino.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.