Paaiškėjo, kodėl Meghan Markle renkasi vis brangesnį įvaizdį

Nuo to laiko, kai Meghan bei princas Harry atsiskyrė nuo karališkosios šeimos, buvo pastebėta, kad Sasekso kunigaikštienę ėmė puošti vis prabangesni rūbai bei papuošalai, rašoma „The Sun“.

 Princas Harry ir Meghan Markle.<br> Scanpix/ZP nuotr.
 Princas Harry ir Meghan Markle.<br> Scanpix/ZP nuotr.
 Meghan Markle.<br> Scanpix/Capital Pictures nuotr.
 Meghan Markle.<br> Scanpix/Capital Pictures nuotr.
 Meghan Markle. <br>Scanpix/CP nuotr.
 Meghan Markle. <br>Scanpix/CP nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2021-05-16 15:24

Dabar jos stilius kainuoja keliasdešimt tūkstančių svarų už vieną įvaizdį, tačiau tam yra paaiškinimas.

Vos tik Meghan Markle tapo princo Harry žmona jos garderobas ėmė keistis.

Tai susidėjo iš aukštosios mados ir prieinamų bei tvarių drabužių, tačiau tam įtakos turėjo ne vien tik protokolai, kurių privalo laikytis karališkosios šeimos nariai.

Karališkoji korespondentė Katie Nicholl paaiškino, kokia to priežastis.

„Meghan finansinė nepriklausomybė buvo kažkas ką ji visada vertino ir pasiilgo kai tapo karališkosios šeimos dalimi“, – kalbėjo karališkoji korespondentė.

Nuo tos dienos, kai Meghan ir princas Harry nusprendė atsiskirti nuo karališkosios šeimos, jie turi išlaikyti patys save, nes iki tol, kaip ir visi šios šeimos asmenys, gyveno iš mokesčių mokėtojų pinigų.

Todėl dabar, kai nebetenka švaistyti mokesčių mokėtojų pinigų, Sasekso kunigaikštis ir kunigaikštienė gali išleisti tiek, kiek jiems norisi.

Kovą vykusiame garsiajame Oprah interviu su Meghan ir princu Harry, Sasekso kunigaikštienė dėvėjo „Armani“ suknelę, kurios kaina 3300-ai svarų (3846 eurai). Pastebėta, jog Meghan dėvėjo ir prabangius papuošalus, tarp kurių ir 5650-ies svarų (6585 eurų) verta „Cartier“ apyrankė bei deimantinė apyrankė, kuri anksčiau priklausė princesei Dianai.

Taip pat ji segėjo „Birks“ topazo auskarus kainuojančius 400-us svarų (466 eurus) bei buvo pasipuošusi „Pippa Small“ kaklo vėriniu, kurio kaina 1800-ai svarų (2098 eurai).

Katie Nicholl atskleidė, kaip dabar jaučiasi Sasekso kunigaikštienė:

„Manau, ji dabar labiau atsipalaidavusi kai čia nėra rūmuose galiojusių apribojimų ir nereikia laikytis karališkųjų protokolų.“

Ir prideda, jog dabar Meghan Markle gali dėvėti mėgiamus juodus rūbus ir priimti dizainerių bei juvelyrų dovanas, ko ji negalėjo daryti anksčiau.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.