38-erių princas Williamas gavo pirmąjį skiepą nuo koronaviruso

38-erių Jungtinės Karalystės princas Williamas gavo pirmąjį skiepą nuo koronaviruso. Kensingtono rūmai ketvirtadienį paskelbė nuotrauką, kurioje matyti, kaip Anglijos nacionalinės sveikatos tarnybos (NHS) darbuotojas karalienės anūkui leidžia skiepo dozę į dešinės rankos žastą.

Princas Williamas.<br> Scanpix/AFP nuotr.
Princas Williamas.<br> Scanpix/AFP nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 20, 2021, 1:22 PM, atnaujinta May 20, 2021, 1:30 PM

„Antradienį gavau pirmąją savo COVID-19 vakcinos dozę, – rašoma tviteryje. – Visiems, kurie dirba dalydami vakciną, didelis ačiū už viską, ką padarėte ir darysite toliau“.

38-39 metų amžius žmonės – tiek yra Williamui ir jo žmonai Kate – nuo gegužės 13 dienos Anglijoje gali pretenduoti į skiepą. Ar pirmąja doze pasiskiepijo ir Kate, kol kas nepranešama.

Karalienė Elžbieta II sausio pradžioje gavo pirmąjį COVID-19 skiepą. Iš tikrųjų informacija apie karališkosios šeimos sveikatą yra asmeninis reikalas.

Tačiau išplatindama pranešimą karalienė norėjo užbėgti už akių spekuliacijoms ir melagienoms. Ar monarchė paskiepyta ir antrąja doze, ir jei taip, tai kada, rūmai ir po kelių užklausų neatsakė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.