Savaitės blykstėse – Gitano Nausėdos gimtadienis ir Austėjos Jablonskytės sveikatos bėdos

„Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ kaskart apžvelgia ryškiausius pramogų pasaulio įvykius. Kas gi labiausiai skaitytojus domino praėjusią savaitę?

 Savaitės blykstės.<br> Lrytas.lt koliažas.
 Savaitės blykstės.<br> Lrytas.lt koliažas.
I.Stumbrienė.<br>D.Umbraso nuotr.
I.Stumbrienė.<br>D.Umbraso nuotr.
I.Stumbrienė.<br>D.Umbraso nuotr.
I.Stumbrienė.<br>D.Umbraso nuotr.
I.Stumbrienė.<br>G.Bitvinsko nuotr.
I.Stumbrienė.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Prezidentas Gitanas Nausėda.<br> LR archyvo nuotr.
Prezidentas Gitanas Nausėda.<br> LR archyvo nuotr.
Britų aktorius ir režisierius Dexteris Fletcheris.<br>REUTERS/ Scanpix nuotr.
Britų aktorius ir režisierius Dexteris Fletcheris.<br>REUTERS/ Scanpix nuotr.
 N.Dagilis.<br> LR archyvo nuotr.
 N.Dagilis.<br> LR archyvo nuotr.
 N.Dagilis.<br> LR archyvo nuotr.
 N.Dagilis.<br> LR archyvo nuotr.
Laurynas Suodaitis ir Viktorija Siegel.<br> LR archyvo nuotr.
Laurynas Suodaitis ir Viktorija Siegel.<br> LR archyvo nuotr.
Agnė Jagelavičiūtė.<br> LR archyvo nuotr.
Agnė Jagelavičiūtė.<br> LR archyvo nuotr.
Stilistė Austėja Jablonskytė.<br> LR archyvo nuotr.
Stilistė Austėja Jablonskytė.<br> LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (11)

Lrytas.lt

May 28, 2021, 5:12 PM

Gimtadienio tradicijų teko atsisakyti

Prezidentas Gitanas Nausėda gegužės 19 d. atšventė 57-ąjį gimtadienį.

Šiemet šalies vadovas surengė vakarinę šeimos iškylą sostinėje, nes dėl karantino apribojimų didesnės šventės teko atsisakyti.

Kaip ir tradicijos leistis į žygį su draugų kompanija. G.Nausėda sulaukė nemažai dovanų iš mūsų šalies politikos elito, taip pat ir užsienio, tačiau, kaip teigė pats prezidentas, gimimo dienos švenčių jis per daug nesureikšmina. „Juk žmogaus amžius yra toks, kokia yra jo vidinė būsena. Gyvenimas yra pernelyg gražus ir nepakartojamas, kad vertintume jį vien iš senų fotografijų“, – sakė šalies vadovas.

Pilietybė – avansu

Mūsų šalies pilietybę gavęs britų aktorius ir režisierius Dexteris Fletcheris (55 m.) pažadėjo stengtis ir darbuotis toliau, kad Lietuvos vardas būtų žinomesnis pasaulyje.

„Bent maža dalelyte prie to prisidėti. Ši galimybė – mano ketvirčio amžiaus kelionės vainikavimas, kartu ir naujo etapo, kuriame galėsiu veikti didesne jėga atstovaudamas Lietuvos kinematografininkų, Lietuvos menininkų interesams pasaulyje, pradžia“, – sakė D.Fletcheris, lietuvių režisierės Dalios Ibelhauptaitės (54 m.) sutuoktinis.

Britas per daugiau nei keturis dešimtmečius trunkančią aktoriaus karjerą sukūrė vaidmenų daugybėje pripažintų Jungtinės Karalystės ir Jungtinių Amerikos Valstijų (JAV) kino juostų ir serialų, 2011-aisiais jis buvo nominuotas BAFTA apdovanojimams už režisūrinį debiutą juostoje „Pašėlęs Bilas“.

D.Fletcheris prodiusavo keturias „Oskarų“ statulėles susižėrusią juostą „Bohemijos rapsodija“ ir „Oskarą“ už muziką bei du Auksinius gaublius laimėjusį filmą „Rocketman“.

Subyrėjo ir antroji milijonieriaus santuoka

Lietuvos futbolo federacijos viceprezidentas, verslininkas Nemunas Dagilis (44 m.) skiriasi su žmona, modelių agentūros savininke Agne Dagile (37 m.). Sutuoktiniai į teismą kreipėsi siekdami nutraukti santuoką abipusiu sutarimu. Dagilių skyrybų byla bus atversta gegužės 27-ąją. Nemunas ir Agnė susituokė netrukus, kai 2008-aisiais vyras nutraukė santuoką su pirmąja žmona Asta Dagiliene.

Vakarienė – tarp ryklių

Verslininkų Ingos (37 m.) ir Aivaro (38 m.) Stumbrų šeima leidosi į egzotišką kelionę. Nepabūgę pasaulyje siaučiančio koronaviruso jie išskrido į Maldyvus. Ten kartu su atžalomis Estela (14 m.) ir Gabrieliumi (11 m.) šeima išvyko savaitei.

„Tiek oro uoste, tiek viešbutyje itin daug dėmesio skiriama saugumui. Nuolat matuojama temperatūra, dezinfekuojamos patalpos, personalas vaikšto su kaukėmis. Pastebėjome, kad visur išties kur kas mažiau žmonių nei įprastai“, – įspūdžiais dalijosi moteris.

Maldyvai, pasak verslininkės, tikras rojaus kampelis, skirtas atostogoms. Čia galima palepinti save ne tik pasakiškais vaizdais, bet ir maistu. Šeima ryžosi papietauti net po vandeniu.

„Viešbutis, kuriame apsistojome, garsėja povandeniniu restoranu „Ithaa“. Tai pirmas restoranas Maldyvuose po vandeniu. Labai įdomus jausmas, kai pietauji, o mums virš galvos plaukioja rykliai ir įvairios kitos žuvys“, – pasakojo I.Stumbrienė.

Atsidūrė ligoninėje

Žinoma stilistė Austėja Jablonskytė (33 m.) atsidūrė ligoninėje, nes jau mėnesį serga erkiniu encefalitu. Moteris iš pradžių dėl sukilusios temperatūros kaltino gripą, vėliau baiminosi koronaviruso, kol galiausiai medikai nustatė tikslią diagnozę. „Jeigu kas iš mano draugų dar nepasiskiepijote nuo erkinio encefalito, tai marš! Nes bus kaip man“, – iš ligoninės palatos socialiniame tinkle rašė A.Jablonskytė.

Planuoja vestuves

„Nelabai tikėjau santuokos institucija. Tačiau dabar esu sau pasakęs, kad moteris, kuri gimdys mano vaikus, nebus nei sužadėtinė, nei draugė, ji bus mano žmona...“ – LNK laidoje teigė nuomonės formuotojos Viktorijos Siegel (26 m.) sužadėtinis Laurynas Suodaitis (30 m.). Pora jau įsikūrė bendruose namuose ir planuoja vasarą įvyksiančias vestuves.

Visuomet buvo nepriklausoma

„Aš visada buvau nepriklausoma nuo savo vyrų ir dažnai uždirbdavau netgi daugiau.

Man tai niekuomet nebuvo problema, tačiau esu įsitikinusi, kad visiems mano vyrams tai buvo rimtas psichologinis iššūkis ar netgi kompleksas.

Manau, kad jiems buvo ir yra sudėtinga ne tik dėl mano emancipacijos ir nepriklausomybės – reikia susigyventi ir su mano charakteriu, lyderyste“, – LNK televizijoje prisipažino nuomonės formuotoja Agnė Jagelavičiūtė (40 m.).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.