Savaitės blykstėse – slaptos I. Zasimauskaitės vestuvės ir A. Valentaitės sužadėtuvės

„Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ kaskart apžvelgia ryškiausius pramogų pasaulio įvykius. Kas gi labiausiai skaitytojus domino praėjusią savaitę?

 Savaitės blykstės.<br> Lrytas.lt koliažas.
 Savaitės blykstės.<br> Lrytas.lt koliažas.
Egmontas Bžeskas ir Reda.<br>LR archyvo nuotr.
Egmontas Bžeskas ir Reda.<br>LR archyvo nuotr.
Saulius Skambinas su šeima.<br>M.Vizbaro nuotr.
Saulius Skambinas su šeima.<br>M.Vizbaro nuotr.
Viktorija Šaulytė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Viktorija Šaulytė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Viktorija Šaulytė.<br>V.Skaraičio nuotr.
Viktorija Šaulytė.<br>V.Skaraičio nuotr.
 Eglė ir jos sutuoktinis.<br>Asmeninio albumo nuotr.
 Eglė ir jos sutuoktinis.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Ieva Zasimauskaitė.<br>V.Skaraičio nuotr.
Ieva Zasimauskaitė.<br>V.Skaraičio nuotr.
Ieva Zasimauskaitė.<br>V.Skaraičio nuotr.
Ieva Zasimauskaitė.<br>V.Skaraičio nuotr.
Rūta Pulkauninkaitė-Macikė.<br> LR archyvo nuotr.
Rūta Pulkauninkaitė-Macikė.<br> LR archyvo nuotr.
 Astos Valentaitės sužadėtuvės.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
 Astos Valentaitės sužadėtuvės.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
 Astos Valentaitės sužadėtuvės.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
 Astos Valentaitės sužadėtuvės.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (11)

Lrytas.lt

2021-07-02 15:22

Lietuviams – prestižinis dizaino apdovanojimas

Vilniaus širdyje įsikūręs penkių žvaigždučių viešbutis PACAI tarptautiniuose svetingumo apdovanojimuose buvo pripažintas laimėtoju geriausio viešbučio dizaino kategorijoje. Šiemet šiuose apdovanojimuose varžėsi daugiau nei 400 viešbučių iš 35 Europos šalių.

„Šis įvertinimas yra didelis įsipareigojimas ir paskatinimas nenustoti stebinti. Vos pradėję kurti viešbučio interjerą kartu su architektų ir dizainerių komanda nusistatėme keletą tikslų ir vizijų – norėjome sutelkti dėmesį į istorinę pastato praeitį, tačiau kartu sugretinti jį su dabartimi ir paversti moderniu.

Mums svarbu, kad viešbučio svečiai ilsėtųsi harmoningoje ir jaukioje aplinkoje, todėl daug dėmesio skyrėme detalėms, kurios ir sukuria šiuolaikinės klasikos atmosferą. Su visa komanda be galo džiaugiamės, kad mūsų viešbutis nelieka nepastebėtas tiek vietos, tiek tarptautinėje arenoje.

Be to, priklausome tarptautiniam „Design Hotels“ tinklui, tad apdovanojimas už geriausią dizainą mums dar svarbesnis“, – sakė viešbučio PACAI direktorė Rūta Pulkauninkaitė-Macikė.

Tarptautinį pripažinimą pelniusį modernų viešbučio interjerą kūrė architektės Indrė Baršauskaitė ir Greta Valikonė („YES.design.architecture“).

Tai jau ne pirmasis tarptautinis apdovanojimas, kurį pelno Vilniaus širdyje įsikūręs viešbutis. 2019 m. JAV leidinio „Surface“ kelionių ir dizaino apdovanojimuose jis buvo pripažintas geriausiu didelių tarptautinių viešbučių kategorijoje. Be to, PACAI džiaugiasi ir itin dideliu užsienio žiniasklaidos dėmesiu: apie viešbutį jau rašė „Forbes“, „The Telegraph“, „Elle“, „Wallpaper“, „Vogue Australia“, kiti prestižiniai leidiniai.

Vestuvės priminė detektyvą

Prieš metus išsiskyrę dainininkė, televizijos laidų vedėja Ieva Zasimauskaitė (27 m.) ir krepšinio treneris Marius Kiltinavičius (39 m.) jau šildosi kitų mylimųjų glėbiuose. M.Kiltinavičius neseniai pristatė savo širdies draugę Donatą Šimkevičiūtę, o I.Zasimauskaitė prisiekė amžiną meilę vaišnavų vienuoliui, dvasiniam mokytojui Simui Grabauskui.

Slapta atlikėjos vestuvių ceremonija įvyko Elektrėnuose. Kaip manoma, siekdami išvengti žiniasklaidos dėmesio, jaunavedžiai keitė vestuvių laiką: vietoje 11 valandos ryto ceremonija buvo perkelta po pietų.

Apie naująjį sutuoktinį Ieva nėra linkusi atvirauti, poros vestuvių datą išdavė santuoką įregistruoti ketinančių asmenų sąrašai. Ieva ir Marius susituokė 2015-ųjų birželio 5-ąją po penkerių metų draugystės. Žinia apie jųdviejų skyryba daugeliui buvo netikėta: tada moteris sakė, jog jiems nepavyko išspręsti santykių problemų ir vylėsi, jog su buvusiu sutuoktiniu visuomet pavyks išlaikyti šiltą ryšį.

Garsus lenktynininkas vestuvinį žiedą užmovė lietuvaitei

Pasaulyje garsus vokietis F-1 pilotas Nico Hulkenbergas (33 m.) Monake vedė lietuvę dizainerę Eglę Ruškytę (33 m.). Užsienio spaudoje gana dažnai aptarinėjama pora draugauja nuo 2015-ųjų, tačiau, kaip sakė pati rankų darbo drabužių kūrėja, jų santykiuose buvo visko. Kalbėdama apie vestuvių šventę moteris neslėpė džiugesio.

„Artimiausi draugai, tėvai, bičiuliai iš Monako... Romantiška vakarienė labai romantiškoje vietoje po atviru dangumi“, – taip šventę apibūdino lietuvė.

„Taip“ ištarė išskirtinėje vietoje

Gyvenimą Londone kurianti stilistė ir modelis Asta Valentaitė (40 m.) po trejus metus trukusios draugystės susižadėjo su mylimuoju britų multimilijonieriumi Glenu Manchesteriu (56 m.). Lietuvė „taip“ ištarė jaukiame Maljorkoje esančiame Dėjos kaimelyje.

„Mes esame tokie laimingi ir džiaugiamės galėdami pasidalinti žinia, kad susižadėjome. Svajonių vieta, kurioje išsipildė mūsų abiejų svajonė“, – sakė A.Valentaitė.

Manekenės ir britų multimilijonieriaus santykiai į viešumą iškilo 2018-aisiais. Nuo to laiko juodu dalijasi pribloškiančiais kadrais iš kelionių, prabangaus gyvenimo akimirkomis, dalyvauja įvairiausiuose renginiuose ne tik svetur, bet ir Lietuvoje.

Išsikėlė į pajūrį

Žinoma stilistė Viktorija Šaulytė-Mockė (26 m.) ir jos vyras Julius (30 m.) nuo šiol – Lietuvos pajūrio gyventojai. „Taip susiklostė, jog turėjome keisti gyvenamąją vietą. Ieškodami naujo būsto sostinėje pradėjome garsiai dalytis savo svajone dažniau būti prie jūros. Susirasti namus Klaipėdoje, susikrauti ir pervežti daiktus užttrukome vos savaitę“, – sakė stilistė.

Vasaros kelionės

Šokėjas Saulius Skambinas (43 m.) su mylimąja Živile Barzdaityte (28 m.) ir jųdviejų pusantrų metukų dukra Mila apsilankė Sūduvos krašte – ten jie apžiūrėjo Paežerių dvarą ir išbandė įvairiausius vandens sporto malonumus.

Oficialiai išskirti

Po beveik penkerius metus trukusių skandalingų skyrybų ir teismų maratono oficialiai išskirti prodiuseris Egmontas Bžeskas (47 m.) su žmona Reda (39 m.). Nors po trejų su puse metų trukusios santuokos juodu skirtingais keliais nutarė pasukti dar 2016-aisiais, buvusi pora ilgą laiką negalėjo sutarti dėl dukrelių Amelijos ir Elvijos globos. Teismas nutarė, kad dėl subyrėjusios santuokos kalti abu sutuoktiniai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.