Už Melanios Trump skrybėlę – 250 tūkst. dolerių?

Būdama pirmoji Amerikos ponia Melania Trump (51 m.) nepatraukė dėmesio savo iniciatyvomis, o dabar įgyvendino idėją – savo asmeninėje svetainėje surengė aukcioną.

Melania Trump.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Melania Trump.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 9, 2022, 10:21 AM

Pirkėjams buvo pasiūlyta balta plačiakraštė skrybėlė, kurią M.Trump dėvėjo per valstybinį Prancūzijos prezidento Emmanuelio Macrono ir jo žmonos Brigitte vizitą Baltuosiuose rūmuose 2018 m. Plačiakraštė skrybėlė meniškai uždengė jos veidą.

Pasiūlymus buvo galima teikti iki sausio 25-osios, sumokėti reikėjo kriptovaliuta solana. Nors tikėtasi gauti 250 tūkst. dolerių, kriptovaliutos vertė taip nukrito, kad galutinė kaina buvo trečdaliu mažesnė.

M.Trump pirmtakės, buvusios pirmosios Amerikos ponios, savo laiką Baltuosiuose rūmuose apžvelgė biografinėse knygose. Akivaizdu, kad M.Trump iš tų metų relikvijų siekė pelno, bet sulaukė tik pajuokos.

Internautai šaipėsi, kad buvusi pirmoji ponia dar galėjo pasiūlyti striukę su užrašu „I really don’t care, do u?“ („Man tikrai nerūpi, o tau?“), kurią vilkėdama vyko aplankyti migrantų vaikų pabėgėlių stovykloje prie JAV ir Meksikos sienos.

Tuomet šis drabužis pribloškė pasaulį ir iškart tapo diskusijų objektu.

Sutuoktinis gynė savo žmoną sakydamas, kad šis užrašas ant striukės yra atsakas į melagingas naujienas.

Dalis aukcione gautų pajamų turėjo atitekti M.Trump fondui „Be Best“ ir suteikti galimybę globojamiems vaikams mokytis informatikos, susipažinti su technologijomis. Taip buvo teigiama buvusios pirmosios ponios svetainėje.

Bet į Amerikos leidinio „The New York Times“ ir CNN kanalo paklausimą dėl šios dalies dydžio M.Trump neatsakė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.