Garsenybės turi savų būdų atgauti jėgas: tai ir muselinė žvejyba, ir mezgimas

Suglebę, pavargę ir išsekę? Ką daryti, kad dieną būtume žvalūs, o naktį gerai miegotume? Garsenybės turi savų būdų, padenačių atgauti jėgas.

 Garsenybės turi savų būdų, padedačių atgauti jėgas. 
 Garsenybės turi savų būdų, padedačių atgauti jėgas. 
 Leonardas DiCaprio.
 Leonardas DiCaprio.
 Penelope Cruz.
 Penelope Cruz.
 Liamas Neesonas.
 Liamas Neesonas.
 Julia Roberts.
 Julia Roberts.
 Kirsten Dunst.
 Kirsten Dunst.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Aug 25, 2022, 6:26 PM

Liamas Neesonas, išgarsėjęs vaidmeniu filme „Šindlerio sąrašas“ („Schindler’s List“), atsigauna muselinės žvejybos metu. „Žuvys gyvena gražiausiose vietose. Atrodo, ką tik pradėjau žvejoti, o kai pažvelgiu į laikrodį, paaiškėja, kad meškerę laikau jau keturias valandas. Žūklė geriau nei seksas“, – sako britų aktorius, birželio 7-ąją šventęs jubiliejinį, 70-ąjį, gimtadienį.

Jo kolegos, „Oskaru“ apdovanoto Leonardo DiCaprio (47 m.) laimės hormonų ir energijos šaltinis – infraraudonųjų spindulių pirtis. Dėl 60 laipsnių karščio suaktyvėja medžiagų apykaita.

Gražiausios šypsenos savininke žurnalistų vadinama Holivudo žvaigždė Julia Roberts (54 m.) energijos pasisemia kūrybinėje erdvėje, kur siuva ir mezga. „Mano namuose yra nedidelis kambarys, prikrautas visokiausių mažmožių. Ten stovi siuvimo mašina ir sudėti mezgimo reikmenys. Čia atsigaunu ir pailsiu“, – išduoda aktorė savo geros nuotaikos ir teigiamų emocijų paslaptį.

Gražioji ispanų aktorė Penelope Cruz (48 m.) medituoja, užsiima joga. Ji sako, kad taip vėl įgyja dvasinių jėgų.

Daugelio prestižinių kino apdovanojimų laimėtojos amerikiečių aktorės Kirsten Dunst (40 m.) žvalumo receptas – „Piloxing“. Tai išskirtinė treniruotė, jungianti pilateso, bokso ir šokių elementus. Gali būti naudojamos ir 300 g sveriančios pirštinės, tai padeda stiprinti raumenis.

Vokietijos atlikėja, 2010 m. „Eurovizijos“ dainų konkurso laimėtoja Lena Meyer-Landrut (31 m.) įrašinėdama savo muzikinį albumą „Only Love, L“ patyrė kūrybinę krizę. „Jaučiausi pavargusi, išsekusi, užplūsdavo liūdesio bangos“, – prisipažįsta dainininkė. L.Meyer-Landrut aštuonioms savaitėms išjungė išmanųjį telefoną ir nenaršė po socialines medijas. Būtent tai, atlikėjos teigimu, padėjo jai atgauti jėgas ir įveikti kūrybinę krizę.

Jos tautietė aktorė Iris Berben (71 m.) žvalėja ir brandesnio amžiaus požymius slopina klausydamasi trankios muzikos. Ją itin garsiai atkartoja ir šokdama po butą.

Dar neseniai amerikiečių džiazo muzikantas Keithas Jarrettas (77 m.) kentėjo nuo lėtinio nuovargio sindromo. Tik tapęs sveikas jis prisipažino apie savo ligą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.