49-erių Heidi Klum ant raudonojo kilimo parodė daugiau, nei derėjo: demonstravo itin drąsų įvaizdį

Kanuose vykęs 76-asis kino festivalis, į Prancūzijos Žydrąjį Krantą sukvietė tūkstančius kino industrijos profesionalų iš viso pasaulio bei ryškiausias Holivudo žvaigždės. Tarp jų – ir drąsų įvaizdį ant raudonojo kilimo pademonstravęs Vokietijos supermodelis Heidi Klum.

 Heidi Klum.<br> Lrytas.lt koliažas.
 Heidi Klum.<br> Lrytas.lt koliažas.
 Heidi Klum.<br> Lrytas.lt koliažas.
 Heidi Klum.<br> Lrytas.lt koliažas.
 Heidi Klum.<br> Lrytas.lt koliažas.
 Heidi Klum.<br> Lrytas.lt koliažas.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2023-05-31 10:53

Dalyvaudama prancūzų filmo „La Passion De Dodin Bouffant“ peržiūroje žinoma moteris puošėsi ilga geltonos spalvos suknele su itin atviru skeltuku ir krūtinę atidengiančia iškirpte. Heidi suknelę taip pat puošė sidabro karoliukai, o šį įvaizdį jį papildė sidabrinės spalvos aukštakulniais ir auskarais, rašo portalas dailymail.com.

Tiesa, drąsūs H.Klum įvaizdžiai – ne naujiena garsaus modelio gerbėjams. Dar visai neseniai žinoma moteris kartu su savo aštuoniolikmete dukra Leni įsiamžino atviroje apatinio trikotažo prekės ženklo „Intimissimi“ fotosesijoje, kurios metu mamos ir dukros duetas, vilkėdamas nėriniuotus apatinius, demonstravo išpuoselėtas kūno linijas.

Fotosesijos rezultatais H.Klum pasidalijo savo socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje ir sulaukė kontroversiškos sekėjų nuomonės.

Galiausiai, dėl neigiamų komentarų žinomas modelis buvo priverstas išjungti komentarų sekciją.

Lrytas.lt primena, jog šių metų Kanų kino festivalis neapsiėjo ir be neskalndumų – gegužės 16-ąją Ukrainos vėliavos spalvų suknelę vilkinti protestuotoja ant raudonojo kilimo surengė demonstraciją, kurios metu, išreikšdama palaikymą karo niokojamai šaliai, apsipylė dirbtiniu krauju.

Ši demonstracija buvo surengta po to, kai Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis rusų invaziją ir jos padarytą žalą palygini su Hirošimos tragedija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.