Buvęs modelis O. Eivaitė savo sėkmę išbandė „Martini“ reklamos veido atrankoje

Modelį Orintą Eivaitę dažniau galima sutikti Milano, o ne gimtosios Ukmergės gatvėse. Lietuvą dėl podiumo palikusi mergina šiemet savo jėgas panoro išbandyti bendrovės „Martini“ naujojo reklamos veido atrankoje. Viskas, kas itališka, sako Orinta, jai asocijuojasi su kokybe, o dalyvavimas tarptautinėje atrankoje savo srities profesionalei – tiesiog smagus iššūkis.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 25, 2012, 6:55 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 8:42 PM

Praėjusią savaitę paaiškėjo 25 „Martini“ rengiamos naujojo reklamos veido atrankos finalistės. 10 jų atrinko už labiausiai patikusį prisistatymo vaizdo klipą balsavę „Facebook“ vartotojai, o 15 likusių – speciali „Martini“ komisija. O. Eivaitei atiteko daugiausia „Facebook“ vartotojų balsų, tad į finalą ji pateko jų dėka. „Visuomet sau kartoju: „Aš galiu.“ Ši trumpa frazė padeda visuomet, bet kokioje situacijoje“, - tikina modelis.

Moterį dalyvauti atrankoje paskatino jos draugė. Šiai ji pirmiausia ir padėkotų, jei taptų Lietuvos atrankos laimėtoja.

„Sėkme reikia tikėti. Jei tikėsi, ji visada bus šalia. Kas yra toji sėkmė? Nelengvas klausimas. Vienam – karjera, kitam – šeima. O man - pasiekti tikslai ir tiesiog džiaugimasis gyvenimu“, - sako „Martini Royale Casting“ dalyvė.

Naujam reklamos veidui – pinigai ir pripažinimas

Naujojo „Martini“ reklamos veido atranka vyko šešias savaites. Konkurse dalyvauti panorusios moteris turėjo nufilmuoti save geriausiai apibūdinantį minutės trukmės vaizdo klipą ir jį įkelti į svetainę „Facebook“.

Vaizdo klipus vertino socialinio tinklo vartotojai. Liepos 26 dieną Lietuvos komisija atrinks 3 merginas finalistes, o tarptautinė, su žymiuoju dizaineriu Christianu Louboutinu priešaky, iš jų išsirinks vieną. Laimingoji dalyvaus Ibizos saloje vykstančiame „Martini Royale Casting“ atrankos finale, kur varžysis su 24 šalių atstovėmis.

Tarptautinės atrankos nugalėtoja, kurioje dalyvauti galėjo ir 25 metų sulaukusios lietuvės, savo kišenę papildys 150 tūkst. eurų (517 500 litų), o drabužinę – 12 porų legendinio avalynės kūrėjo Christiano Louboutino bateliais ir 12 prabangių dizainerių apdarų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.