„Martini“ reklamos veido atrankos finalo trejetuke – A. Valentaitė, G. Skačkauskaitė ir A. Bieliauskienė

„Kam tau to reikia?“, - juokais A. Valentaitės paklausė atrankos komisijos narė, modelių agentūros savininkė Jolanta Sadauskienė.

"Martini" finalo trejetukas - stilistė Asta Valentaitė, televizijos laidų prodiuserė Goda Skačkauskaitė ir Audronė Bieliauskienė.<br>V. Ščiavinskas
"Martini" finalo trejetukas - stilistė Asta Valentaitė, televizijos laidų prodiuserė Goda Skačkauskaitė ir Audronė Bieliauskienė.<br>V. Ščiavinskas
Daugiau nuotraukų (1)

Ana Savicka

Jul 28, 2012, 11:37 AM, atnaujinta Mar 17, 2018, 6:59 PM

„Kam tau to reikia?“, - juokais A. Valentaitės paklausė atrankos komisijos narė, modelių agentūros savininkė Jolanta Sadauskienė.

Be jos, lietuvišką komisiją sudarė dizaineris Egidijus Rainys, Mantas Petruškevičius, žurnalo „Playboy“ redaktorius Aidas Puklevičius bei bendrovės „Bennet Distributors“ rinkodaros direktorė Daiva Mališkienė.

M. Petruškevičius neslėpė džiaugsmo, kad į finalą pateko artima jo bičiulė A. Valentaitė, tačiau patikino, kad tai - tik jos pačios nuopelnas. Pasak komisijos nario, į finalą jis paimtų dar keletą to nusipelniusių moterų.    

Tikėjo, kad laimės

Į finalą patekusi stilistė A. Valentaitė neslėpė savo džiaugsmo ir to, kad tikėjosi tapti viena iš trijų nominuotojų: "Ėjau nusiteikusi, kad reikia laimėti. Natūralu, kad jaudinausi, nors podiumu žengiau ne pirmą kartą. O ir scena man - ne naujiena. Kita vertus, jei galvočiau, kad man tai - per sunkus iššūkis, atrankoje net nedalyvaučiau."

G. Skačkauskaitė patikino, kad eidama podiumu jaudinosi taip, lyg tai darytų pirmąjį kartą gyvenime: "Esu laiminga. Mūsų trejetukas - išties šaunus!" 

O štai A. Bieliauskienė nedaugiažodžiavo: "Džiaugiuosi ir tiek. Jei jau dalyvauji, reiškia, tikiesi ir laimėti."     

Į finalisčių sąrašą buvo patekusios kone visos šioje atrankoje savo sėkmę išbandyti panorusios Lietuvos įžymybės – stilistė Asta Valentaitė, buvusi televizijos laidų vedėja Aistė Paškevičiūtė, laidų prodiuserė Goda Skačkauskaitė, aktorė Milda Štakėnaitė, LNK šokių projekte „Kviečiu šokti“ dalyvaujanti dainininkė Ingrida Kazlauskaitė, šokėja Karina Jeremian, Kauno ponia Diana Martinėlė, televizijos ir radijo laidų vedėja Skaiva Jasevičiūtė.

Naujam reklamos veidui – pinigai ir pripažinimas

Naujojo „Martini“ reklamos veido atranka vyko šešias savaites. Konkurse dalyvauti panorusios moterys turėjo nufilmuoti save geriausiai apibūdinantį minutės trukmės vaizdo klipą ir jį įkelti į svetainę „Facebook“.

Vaizdo klipus vertino socialinio tinklo vartotojai. Liepos 26 dieną Lietuvos komisija atrinko 3 merginas finalistes, o tarptautinė, su žymiuoju dizaineriu Christianu Louboutinu priešaky, iš jų išsirinks vieną. Laimingoji dalyvaus Ibizos saloje vykstančiame „Martini Royale Casting“ atrankos finale, kur varžysis su 24 šalių atstovėmis.

Tarptautinės atrankos nugalėtoja, kurioje dalyvauti galėjo ir 25 metų sulaukusios lietuvės, savo kišenę papildys 150 tūkst. eurų (517 500 litų), o drabužinę – 12 porų legendinio avalynės kūrėjo Christiano Louboutino bateliais ir 12 prabangių dizainerių apdarų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.