Niujorko mados savaitėje R. Laureno kolekcija išsiskyrė ispaniškais motyvais

Mados industrijos veteranas Ralphas Laurenas kartu su Oscaru De La Renta bei Carolina Herrera šią Niujorko mados savaitę, skirtą 2013-ųjų pavasario-vasaros sezonui, įrodė, kad daugiau dėmesio sulaukti turėtų ne tik jauni dizaineriai, bet ir savo amatą bei klientūrą tobulai išmanantys kūrėjai. Vieną paskutinių mados savaitės kolekcijų pristatęs R. Laurenas savo ispaniškų motyvų kupinu darbu pelnė ne vieno kritiko simpatijas, o iš pirmųjų eilių pristatymą stebėjusios Holivudo įžymybės jau pradeda svajoti apie raudonajam kilimui tobulai tiksiančias sukneles.

R. Laureno rūbų kolekcija buvo tikras Niujorko mados savaitės perlas.<br>AP
R. Laureno rūbų kolekcija buvo tikras Niujorko mados savaitės perlas.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

Deimantė Bulbenkaitė

2012-09-17 09:28, atnaujinta 2018-03-16 17:57

Ryškios rubino bei akvamarino spalvos, tradiciniai R. Laureno siluetai, praturtinti pietietiškais akcentais, bei puikiai parinkti aksesuarai šį pristatymą pavertė tikru Niujorko mados savaitės perlu.

Nors šio dizainerio stilius kritikams neretai užkliūna kaip pernelyg statiškas ir stokojąs modernumo, šiai kolekcijai švelnus retro stilius išties tiko – aštuntojo dešimtmečio siluetai (plačios rankovės, erdvūs kelių kostiumėliai, nuo liemens platėjančios suknelės, ilgi sijonai) nepriekaištingai atskleidė ispanišką temą ir derėjo su trumpais matadorų švarkeliais, beretėmis, skarelėmis, spalvingais vėriniais.

Įspūdingas kolekcijos finalas nustebino ne tik tradiciniais dizainerio ilgų sijonų bei marškinių deriniais ar kostiumėliais, bet ir raukto perregimo audinio suknelėmis, ryškiai raudonais vakariniais modeliais su juodais bolero, baltomis pečius apnuoginančiomis suknelėmis su subtiliais raudonų rožių akcentais. Prie jų R. Laurenas derino internete greitai išpopuliarėjusias lazeriu išpjaustytos odos rankines, stilingas juodai baltas aukštakulnes basutes, ilgus juodus kabančius auskarus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.