Naują kolekciją pristačiusi R. Rimšelienė pataria rinktis masyviomis detalėmis puoštus batus

Kiekviena moteris turi turėti trijų tipų batus: ilgaaulius, klasikinius aukštakulnius ir patogius mokasinus. Batus puošiant tam tikromis detalėmis, juos galima pritaikyti skirtingoms progoms. Štai avalynės dizainerė Rūta Rimšelienė tikina, kad šį sezoną moterys turėtų rinktis batus su masyviomis detalėmis. Sekmadienį Vilniuje ji pristatė savo naują kolekciją „Prieskoniai“.

R. Rimšelienė.<br>J. Stacevičius
R. Rimšelienė.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Dovilė Lebrikaitė

Nov 19, 2012, 11:12 AM, atnaujinta Mar 15, 2018, 7:54 AM

Naujoje kolekcijoje dominavo rudeniškos spalvos: ruda, juoda, pilkšva, geltona, oranžinė, bordo, tamsiai žalia.

R. Rimšelienė nenustatė, kuriam sezonui tinka jos naujoji kolekcija. Tai ji aiškino tuo, kad visame pasaulyje pristatinėjamos kitų metų rudens-žiemos kolekcijos, o pas mus kalbama apie pavasario-vasaros kolekcijas.

Avalynės kolekcijoje „Prieskoniai“ dominavo žakardas ir aksomas. R. Rimšelienė savo kurtiems batams naudojo ir natūralią odą, tačiau moteris, dėl etinių sumetimų, ieškojo kuo galėtų ją pakeisti.

Šį sezoną madingiausia avalynė yra su stambiais kulnais Vieni jų gali priminti kaladę, o kiti – platėti į apačią. Taigi, mada grįžta į 60-uosius, tačiau dizaineriai gudriai prideda ir baroko prieskonių. Tai galima išvysti pažiūrėjus į R. Rimšelienės kolekciją.

Siekiančioms neatsilikti nuo naujausių mados tendencijų, derėtų ieškoti avalynės, dekoruotos milžiniškais užtrauktukais, kailiu ar akį rėžiančiais kutais.

Kolekcijos pristatymo metu nuotaiką kūrė dainininkė Agnietė.

Svečius pasitiko „Pretty“ grožio namų savininkė Jovita Duknauskė. Į gimtadienio šventę buvo pakviestos žinomos moterys: Eirida Daukšienė, Vaida Ragėnaitė, Lina Šilgalienė, Nijolė Narmontaitė, Nijolė Statkutė, Gražina Baikštytė, Genutė Žalienė, Atlanta, Inga Paksaitė-Stumbrienė, Laima Paksienė, Lilija Larionova, Indra Dovydėnaitė, Kristina Kaikarienė, Jolanta Mikalajūnienė, Kristina Ivanova, Ingrida Kazlauskaitė, grupės ŠARKOS narės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.