2013 metais žinomos moterys liko ištikimos klasikai

Šventiniu laikotarpiu sumažėjus vakarėlių pramogų pasaulio atstovai, ypač dailiosios lyties, liūdėjo, kad neturi progos pasipuikuoti savo naujais apdarais prieš kitus, parodyti ką naujo įsigijo ir kokiems išvaizdos pokyčiams ryžosi.

Iš kairės: R. Arlauskienė, A. Valentaitė ir J. Sadauskienė.<br>T. Bauras
Iš kairės: R. Arlauskienė, A. Valentaitė ir J. Sadauskienė.<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-01-17 12:08, atnaujinta 2018-03-13 18:51

Šią savaitę vykęs modelių agentūros „Modilinos“ 15-iolikos metų jubiliejus mūsų šalies žinomoms ponioms buvo tikra atgaiva širdžiai.

Televizijos žvaigždės, gerai žinomos verslininkės ir dizainerės turėjo progą pademonstruoti kokiais apdarais atnaujino savo drabužinę.

Šiais metais, kaip ir pernai, ponios liko ištikimos klasikai. Tik viena kita dama drabužių ansamblį pagyvino kokia nors ryškesne detale.

Verslininkė Rasa Arlauskienė šiais metais, kaip ir pernai, liko ištikima dizaineriui Egidijui Rainiui. Ponia Rasa į renginį atėjo vilkėdama juodos spalvos kombinezonu. Dizainerė Audronė Bunikienė vilkėjo savo pačios kurta šokolado spalvos suknele, dizainerė Ramunė Piekautaitė taip pat pasipuošė savo kūrybos juoda suknele. Modelis Kristina Tučkutė, verslininkė Irena Marozienė, mados namų „Cantas“ vadovė rinkosi žiemos sezonui būdingus tamsių spalvų audinius: pilkus ir juodus.

Stilistė ir laidos „Patys pačiausi“ vedėja Asta Valentaitė prie trumpo juodos spalvos odinio sijono priderino baltos spalvos šilkinę palaidinę. Modelis Gabrielė Martirosianaitė juodą spalvą derino su alyvine.

Kauno verslininkė Inga Budrienė, dizainerė Viktorija Jakučinskaitė, „Pix studijos“ vadovė Eglė Žiūkaitė, verslininkė Eglė Mikailienė rinkosi šviesesnio atspalvio drabužių derinius: baltus, rausvus, smėlio spalvos.

Portalo lrytas.lt skaitytojams siūlome pasižiūrėti ir įvertinti šalies gerai žinomų damų stilių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.