K. Navickaitė-Tina ir G. Martirosianaitė pasipuošė netradicinėmis nuotakų suknelėmis

Ar kada įsivaizdavote prie altoriaus žengiančią ir kelnes mūvinčią nuotaką? Ne? O dizainerė Viktorija Jakučinskaitė ne tik įsivaizdavo, bet ir įgyvendino tokį netradicinį užmanymą. Ir pakvietė dvi garsias moteris į vestuvinių apdarų fotosesiją, kurioje atskleidė kitą, stilingą ir nekasdienišką nuotakų pusę.

Mados namų "Tiulio fėjos" modeliai.<br>G. Žilinskas
Mados namų "Tiulio fėjos" modeliai.<br>G. Žilinskas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 22, 2013, 1:54 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 12:07 PM

Vestuvinių suknelių modeliais naujausioje dizainerės fotosesijoje tapo šokėja Kristina Navickaitė-Tina ir modelis Gabrielė Martirosianaitė. Kristinai nuotakos suknelę vilkėti teko pirmą kartą, o štai Gabrielė, ne vienerius metus besisukanti mados pasaulyje, jaunosios drabužį vilkėjo ne pirmą kartą.

Tačiau mergina tikisi, kad tiek kartų demonstravusi vestuvinius drabužius, per savo pačios tuoktuves pasipuošusi nuotakos suknele jausis ypatingai ir lyg pirmą kartą ją vilkėdama. „Tačiau po tiek fotosesijų ir pristatymų tikrai žinau, kokios vestuvinės suknelės norėčiau“, – smalsumą žadina, tačiau detalių apie svajonių suknelę atskleisti neskuba G. Martirosianaitė.

O fotosesijoje dalyvavusi Tina džiaugiasi ne tik galimybe pasipuošti dailiomis nuotakų suknelėmis ar kostiumėliais, bet ir pirmuoju bendradarbiavimu su dizainere V. Jakučinskaite. „Į jos saloną užsukau visai kitais reikalais, tačiau, Viktorijos nuostabai, jos kurti drabužiai puikiai ant manęs nugulė. Todėl ji mane ir pakvietė sudalyvauti šioje fotosesijoje“, – pasiūlymu tapti modeliu džiaugėsi garsi šokėja ir neslėpė, kad dizainerės kurti drabužiai yra labai jaukūs, be to, jaučiamas kūrėjos prisilietimas ir dvasia.

Nors esame įpratę matyti Tiną scenoje ir TV ekranuose, tačiau toks modelio darbas, kaip prisipažino pati Kristina, jai nebuvo lengvas. „Norint demonstruoti drabužius, reikia turėti praktikos. Aš pati visuomet turėdavau pabrėžti save, o ne drabužį. O dabar turėjau atskleisti drabužį, nuolat galvoti, kaip pasisukti, kad jis geriau atrodytų“, – apie pirmąjį drabužių modelio darbą pasakojo K. Navickaitė ir šypsodamasi patikino, kad V. Jakučinskaitės kūriniams vietos jos drabužių spintoje tikrai atsirastų.

Nuotakos išsilaisvino iš korsetų

Tuo tarpu dizainerė V. Jakučinskaitė nei Tinai, nei Gabrielei komplimentų negaili. Pasak jos, G. Martirosianaitė fotosesijoje įkūnijo iš pasakų atkeliavusią žavią ir romantišką fėją. „Ji puikiai įkūnija moterį, ką tik ištekėjusią už savo pirmosios meilės“, – jaunos merginos fotosesijos personažą apibūdino kūrėja.

O štai K. Navickaitė buvo visiškai kitokia – vilioklė ir be proto moteriška. V. Jakučinskaitė žavisi tobulu garsios šokėjos sudėjimu ir drąsiai ją vadina iš itališkų filmų atkeliavusia fatališka moterimi. „Bet kurią suknelę, kuri ant pakabos atrodo beformė, Tina užpildo ir parodo, kaip turi atrodyti tikra moteris“, – naujai atrastam modeliui komplimentus žarstė Viktorija.

Dizainerė taip pat paaiškina, kodėl jos sukurti vestuviniai drabužiai skiriasi nuo tų, kuriuos vilki daugelis nuotakų. Pasak V. Jakučinskaitės, vestuvinė mada per paskutinius keletą metų labai pasikeitė. Būsimos nuotakos išsilaisvino iš žemę šluojančių šifoninių sijonų, tvirtai suspaustų korsetų, per vestuves pageidauja net ir kombinezonų. „Dabar suknelės trumpėja, nes jaunosios nori šokti ir šėlti per vestuves. Tai pati svarbiausia suknelė moters gyvenime, todėl jos nori būti nesuvaržytos, nesijaudinti, kad kažkas užmins ant suknelės šleifo“, – apie pasikeitusius nuotakų norus pasakojo V. Jakučinskaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.