Aktoriai varžėsi ne tik dėl „Oskarų“, bet ir dėl publikos simpatijų

„Oskaras“ – svarbiausias apdovanojimas kino industrijoje. Šiam ypatingam vakarui garsiausi aktoriai ir režisieriai ruošiasi keletą dienų: lepinasi grožio procedūromis, renkasi prabangius rūbus ir aksesuarus. Ceremonijos dieną įvairios naujienų tarnybos pusantros valandos transliuoja įžymybių žingsniavimą raudonu kilimu.

Iš kairės: O. Munn, A. Seyfried ir S. Bullock.<br>AP
Iš kairės: O. Munn, A. Seyfried ir S. Bullock.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

Dovilė Lebrikaitė

Feb 25, 2013, 7:21 AM, atnaujinta Mar 11, 2018, 3:59 AM

Dauguma moterų pozuodamos vis mėgindavo įtraukti ir taip lygius pilvus, o žvilgsniai išdavė baimę. Su nervais sunkiai susidoroti sekėsi net tokiai patyrusiai aktorei kaip Jennifer Aniston.

Naujienų agentūros AP kalbinti aktoriai prisipažino, kad prieš šventę pustėsi daugybę valandų, o naktį apskritai nemiegojo. Vis dėlto vyrams kur kas geriau negu moterims sekėsi susitvarkyti su jauduliu.

„Kilimo spalva ta pati. Manau, galėtų pagaliau pakeisti kilimo spalvą“, – užkalbintas juokavo aktorius Christopheras Plummeris.

Jennifer Lawrence, nominuota geriausios aktorės kategorijoje už vaidmenį filme „Optimisto istorija“ (Silver Linings Playbook), tikino kad „Oskarų“ ceremonija ją paveikė priešingai nei aplinkinius.

„Paskutiniai du mėnesiai buvo labai įtempti. O dabar esu atsipalaidavusi, nes pagaliau viskas baigiasi. Tiesą sakant, aš taip gerai jaučiuosi, kad nė nepasirašiau kalbos tam atvejui, jei laimėčiau“, – prisipažino J. Lawrence.

Pasaulinio garso aktorės nepagailėjo pinigų garsiausių dizainerių ir mados namų rūbams, aksesuarams. Pavyzdžiui, aktorė Jennifer Hudson buvo pasipuošusi juoda Roberto Cavali suknele, aktorė Helena Bonham Carter - Vivienne Westwood, o aktorės Charlize Theron ir J. Lawrence - „Dior“.

„O mes su žmona rūbus paprasčiausiai išsitraukėme iš spintos. Nepatikėsite, bet taip apsirengę mes vaikštome name“, – juokėsi aktorius Donas Johnsonas.

Tiesa, sunku patikėti, nes jis dėvėjo juodą kostiumą, o jo žmona buvo pasipuošusi pieno spalvos ažūrine suknele.

Naujienų portalas lrytas.lt savo skaitytojams siūlo įvertinti „Oskarų“ apdovanojimų ceremonijos svečių stilių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.