M. Petruškevičius apie A. Šedžiaus vestuves: „Vaizdas buvo toks, tarsi jie drabužius derino prie rogių“

Savaitgalį vykusios verslininko Andriaus Šedžiaus ir jo mylimosios Monikos Kvietkutės vestuvės sulaukė didžiulio atgarsio. Viešai apsiskelbusi apie vestuvių datą, vietą bei kitas detales, vestuvių dieną pora nusprendė su žurnalistais žaisti katę ir pelę. Užuot išėję iš Šiaulių arenos, kur vyko civilinė santuoka, stabtelėtų ir papozuotų gausiai susirinkusiems žurnalistams, jaunieji nuleidę galvas spruko rogėmis. Rezultatas - ne itin gražios nuotraukos, kuriose tiek nuotaka, tiek jaunikis atrodo lyg žemę pardavę.

Andriaus Šedžiaus ir jo mylimosios Monikos Kvietkutės vestuvės sulaukė didžiulio atgarsio.<br>G. Šiuparys
Andriaus Šedžiaus ir jo mylimosios Monikos Kvietkutės vestuvės sulaukė didžiulio atgarsio.<br>G. Šiuparys
Daugiau nuotraukų (1)

Liuminata Mickutė

Feb 26, 2013, 12:01 PM, atnaujinta Mar 11, 2018, 1:34 AM

Tačiau Andriaus ir Monikos veido išraiška po vestuvių turėtų būti dar niūresnė. Jaunavedžių aprangą puolė kritikuoti visi žinovai ir net nieko bendro su drabužių dizainu neturintys asmenys. Štai sekmadienio laidoje „Chorų karai“ savo nuomonę apie A. Šedžiaus kostiumą tiesioginiame eteryje išreiškė ir Vytautas Šapranauskas. Jam užkliuvo baltas kostiumas bei baltos pirštinaitės, kuriomis buvo pasipuošęs A. Šedžius. Labiausiai kliuvo baltiems jaunikio batams. „Kas ten per šlepetės pas jį buvo? Visai netiko prie jo prabangaus BMW“, – nuomonę išsakė V. Šapranauskas.

Stilistas Mantas Petruškevičius taip pat turi nuomonę apie jaunavedžių stilių. „Baltos A. Šedžiaus pirštinės būtų puikiai tikusios prie frako. Taip, kaip atrodė Andrius savo vestuvių dieną, man priminė prieš dešimt metų gyvavusį lenkiškų kostiumų saloną“, - lrytas.lt sakė M. Petruškevičius.

Stilistas gyrė A. Šedžiaus kailinius. Anot jo, kailinukai jam puikiai tiko. „Monika yra labai graži moteris, todėl man buvo labai gaila, kad vestuvių dieną negalėjau jos ir Andriaus papuošti. Būčiau su mielu noru juos gražiai aprengęs. Dabar vaizdas buvo toks, tarsi jie drabužius derino prie rogių. Galbūt jie norėjo sukurti carų įvaizdį“, - nesupranta jaunųjų pasirinkimo M. Petruškevičius.

Mantas juokiasi - juk A. Šedžius Monikai padovanojo prabangų automobilį, tad kodėl per vestuves reikėjo rogių?! „Labai sveikinu jaunuosius, bet jų apranga buvo neapgalvota, o vestuvės priminė tokias, kurios daromos tik dėl šou. Žmonės, kurie vertina vestuves, renkasi kitokius apdarus. O pas mus Lietuvoje mėgsta daryti vestuves dėl šou, - tikino M. Petruškevičius. - Per vestuves Andrius ir Monika atrodė taip, tarsi neturėtų galimybės atrodyti gerai. Tai, kaip jie atrodė, pjaunasi su tuo, ką deklaruoja viešumoje.“

Sekite pramogines naujienas socialiniame tinkle „Facebook“!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: Lietuvos narystės NATO metinės – ar iššūkių daugiau?