Supermodelis E. Vilkevičiūtė įsiamžino erotiškoje paplūdimio fotosesijoje

Garsiausia Lietuvos manekenė Edita Vilkevičiūtė nusifotografavo kovo mėnesio Amerikos žurnalo „Allure“ fotosesijoje „Sun Burst“. Kartu su lietuvaite pasirodė du garsūs modeliai Janice'as Fronimakis bei Domenique'as Melchioras. Juos fotografavo garsus mados fotografas Tomas Munro.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 28, 2013, 3:20 PM, atnaujinta Mar 10, 2018, 9:12 PM

Edita prieš objektyvą pozavo apsivilkusi tokių prabangių mados namų kaip „Hermes“, „Roger Vivier“, „Lanvin“ ir „Fendi“ drabužius bei aksesuarus. Lietuvaitės makiažu rūpinosi Gucci Westman, o rūbais – Paulas Cavaco. Fotosesijai pasirinktos oranžinė, rožinė, raudona ir mėlyna spalvos. Jomis norėta atspindėti naujausias pavasario-vasaros mados ir makiažo tendencijas.

E. Vilkevičiūtė dar sausį pozavo „Victoria's Secret“ surengtoje fotosesijoje Šv. Barto saloje. Tuomet ji pristatinėjo naują maudymosi apatinių kolekciją.

Tarptautinio garso modelio karjeroje reikšmingas žingsnis žengtas 2007-aisiais, kai ji pristatinėjo „Roberto Cavalli“ pavasario kolekciją. E. Vilkevičiūtė taip pat dirbo su „Balenciaga“, „Chanel“, „Dries van Noten“, „Miu Miu“ ir „Louis Vuitton“ mados namais.

Supermodelis yra puošęs „Vogue“ žurnalą Prancūzijoje, Graikijoje, Australijoje, Vokietijoje, Rusijoje, Ispanijoje, Kinijoje, taip pat pusmetinį žurnalą „Antidote Magazine“, ji dirbo su „Numero“, šypsosi iš „Iceberg“ ir „Calvin Klein“ reklamų. Štai „W“ žurnalo viršeliui ji pozavo kartu su Tomu Criuse'u. Edita taip pat buvo modelis prestižiniame „Pirelli“ kalendoriuje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.