K. Rimdžiaus drabužių kolekcijos veidu tapo I. Stasiulevičiūtė

Stilistas Kęstas Rimdžius pakvietė visus norinčius apžiūrėti ir pasimatuoti antrosios, specialiai butikui „Decolte“ sukurtos drabužių kolekcijos moterims modelius.

K. Rimdžiaus drabužių kolekcijos veidu tapo I. Stasiulevičiūtė.<br>T. Vyšniauskas
K. Rimdžiaus drabužių kolekcijos veidu tapo I. Stasiulevičiūtė.<br>T. Vyšniauskas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 15, 2013, 3:02 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 10:44 PM

„Po ilgų mėnesių darbo kolekcija išvydo dienos šviesą, ir galiu tik pasidžiaugti, kad pavyko sukurti kokybę, kurios siekėme. Audiniai, konstrukcijos, pasiuvimas – tam skyrėme labai daug dėmesio ir pastangų. Manau, moterys tai įvertins“, – džiaugėsi K. Rimdžius.

K. Rimdžiaus drabužių kolekciją sudaro penkiolika tarpusavyje derinamų modelių, kurie tiesiog alsuoja pavasarišku gaivumu. Ryškios spalvos derinamos su margais audiniais, tačiau stilistas nenukrypsta nuo klasikinių formų ir kalba apie išskirtinius kolekcijos akcentus.

„Turint tris kolekcijos rūbus, galima oficialiai rengtis dieną ir, tarkim, nusimetus švarką, vakare likti su puikiu kokteiliniu kostiumėliu. Rinkausi natūralius audinius – šilką, medvilnę, kai kuriuos audinius užsakėme iš Italijos su specialiai mums sukurtais raštais“, – kalbėjo K. Rimdžius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.