Lietuvoje žaidžiantis krepšininkas T. Biggsas pasuko į mados pasaulį

Aukštaūgį iš Niujorko Tyrellą Biggsą (26 m.) pastebėjo ne tik „Pieno žvaigždžių” krepšinio ekipos vadovai, bet ir modelių agentūra. Metus Pasvalio komandoje žaidžiantis legionierius krepšininko karjeros kol kas nekeistų į modelio darbą, nors prieš fotoobjektyvą jaučiasi ne prasčiau nei krepšinio aikštėje.

Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė ("Lietuvos rytas")

2013-04-24 17:06, atnaujinta 2018-03-07 19:08

Nuo septynerių metų krepšinį žaidžiantis amerikietis T.Biggsas užaugo milijoniniame Niujorko mieste. Prieš metus persikėlęs į Lietuvą tęsti krepšininko karjeros kiek nustebo atsidūręs nedideliame Pasvalyje.

Pirmoji mintis, kuri Tyrellui tuomet šovė į galvą: „O kurgi miestas? Tai negali būti jis!”

T.Biggsas atviras – prisijaukinti Pasvalį jam reikėjo laiko.

„Tai gražus ir ramus miestelis, kuris visai neprimena Niujorko. (Juokiasi.) Turėdamas laisvo laiko su komandos draugais vykstame aplankyti Lietuvos didmiesčių. Man labai patinka naktinis Vilniaus gyvenimas. Sostinėje yra puikių pasilinksminimo vietų. Ne kartą buvau ir Panevėžyje”, – „Stiliui” pasakojo krepšininkas.

Prieš tai T.Biggsas žaidė ir gyveno Jungtinėse Amerikos Valstijose, Kipre, Izraelyje ir Graikijoje.

Lietuvoje amerikietį maloniai nustebino jo atstovaujamo krepšinio klubo vadovai ir komandos draugai. Galbūt todėl jaunas vyras svečioje šalyje jautėsi gerai. Kultūringi ir draugiški jam pasirodė ir pasvaliečiai.

„Sužavėjo komandos aistruoliai. Jie rodė didžiulį susidomėjimą varžybomis ir labai mus palaikė”, – džiaugėsi Tyrellas.

Dailaus kūno 203 centimetrų ūgio egzotiškos išvaizdos sportininkas traukia aplinkinių žvilgsnius.

Vienintelis dalykas, kuris T.Biggsui nepatinka mūsų šalyje – tai orai, mat žiemą jis turėjo vilkėti net kelis drabužių sluoksnius.

„Žiema jūsų šalyje siaubinga. Niujorke žiemos irgi šaltos, bet čia... Geriausias būdas Lietuvoje išvengti šalčio – lindėti šiltuose namuose. Tai aš ir dariau visą šaltąjį sezoną”, – nusijuokė aukštaūgis.

Laisvalaikį leisdamas namuose Tyrellas imdavo į rankas teptuką ir tapydavo. Krepšininko pomėgis – piešimas. Vyresnysis amerikiečio brolis baigė Filadelfijos menų institutą, todėl jo šeimai, kaip ir jam pačiam, menas yra nesvetimas: „Užaugau stebėdamas, kaip brolis kuria, tapo paveikslus. Jis – profesionalas, o aš tai darau iš malonumo.”

Galbūt dar vienu pomėgiu taps modelio darbas? Pirmas žingsnis jau žengtas. Kovo mėnesį per Šiauliuose vykusią Lietuvos krepšinio lygos Žvaigždžių dienos šventę Tyrellą užkalbino modelių agentūros „Modilina” vadovė Jolanta Sadauskienė.

Ji pasiūlė surengti fotosesiją. T.Biggsas ilgai nedvejojo: „Kodėl gi ne?”

„Pirmą kartą teko pozuoti mados fotografui. Iš pradžių buvo sunku atsipalaiduoti, tačiau paskui viskas ėjosi geriau. Žinoma, dar reikia tobulėti. Nors esu patenkintas savo išvaizda, negaliu pasakyti, kad mano kūnas yra tobulas. Bet, manau, trūkumai žmogui suteikia žavesio”, – kalbėjo amerikietis.

Krepšininkas ketina pamėginti įsitvirtinti mados pasaulyje, tačiau dar nedrįsta galvoti, kad krepšinio kamuolį iškeis į podiumą.

„Laikas viską parodys”, – nusišypsojo sportininkas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.