Marškinėlius su raide „T“ vilkintys vyrai – patrauklesni

Tyrėjų tvirtinimu, vyrams visai nebūtina pirkti brangiai kainuojančių kurio nors žinomo dizainerio drabužių, jie moters širdį užkariauti gali vilkėdami visai paprastus marškinėlius.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 7, 2013, 2:52 PM, atnaujinta Mar 4, 2018, 8:46 PM

Specialaus tyrimo metu paaiškėjo, kad nešiojant net ir paprastus baltus marškinėlius su didelius juodos spalvos piešiniu, vaizduojančiu raidę „T“, vyras moters akyse tampa 12 proc. patrauklesnis. 

Pasak mokslininkų nupiešta „T“ raidė vizualiai platina pečius, kurie daugeliui moterų tiesiogiai asocijuojasi su vyriškumu ir patrauklumu. Tuo tarpu apversta „T“ raidė, priešingai, turi neigiamą poveikį. Taip yra todėl, kad horizontalus raidės brūkšnys dar labiau platina liemenį ir akcentuoja pilvo sritį. Platus liemuo grožio suteikiam retam, todėl norintiems atrodyti nepriekaištingai, tokių marškinėlių geriau nesirinkti, rašo dailymail.co.uk.

Kuo platesnė raidės „T“ viršutinė dalis ant marškinėlių, tuo stipriau ji pabrėžia vyro krūtinės viršutine dalį ir tuo pačiu liudija, kad vyras yra geros fizinės formos.

Tyrime dalyvavo 30 moterų, kurios turėjo įvertinti skirtingų kūno sudėjimų 18-25 metų studentus. Moterų buvo paprašyta įvertinti vyrų patrauklumą ir jų sveikatą. Kiekvienas vyras-modelis iš pradžių apsivilkdavo paprastus baltus marškinėlius, o paskui marškinėlius su raide „T“. Rezultatai parodė, kad raidė „T“ ant marškinėlių sustiprina vyro patrauklumą moters akyse.

Parengė Sniegė Pylipienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.