Itališkos mados mugės svečių gatvės stilius

Pitti Uomo – viena iš svarbiausių tarptautinių mados mugių visame pasaulyje, kuri vyksta du kartus per metus Florencijoje. Jos metu vyksta dizainerių kolekcijų pristatymai, madų šou, įvairūs socialiniai renginiai ir išskirtiniai vakarėliai visoje Florencijoje.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-07-22 17:53, atnaujinta 2018-03-02 20:09

Renginys pritraukia ne tik pirkėjus ir mados leidinių redaktorius, bet ir visus mados mylėtojus iš viso pasaulio. Tai - puiki galimybė sužinoti naujausias vyriškos mados tendencijas. Muge veikia XVI amžiuje pastatytoje karinėje tvirtovėje (renesanso šedevras) Fortezza da Basso, kuri sukuria ypatingą energetinę atmosferą.

Nuotraukose - svečių gatvės stilius, tarp kurių ir elegantiškoji bei visada besišypsanti Franca Sozzani, viena iš įtakingiausių moterų mados industrijoje visame pasaulyje.

Nickas Woosteris - vyriškų drabužiu karalius ir Italijos grožio etalonas, modelis bei aktorė Belen Rodriguez. Taip pat T-Michael, Luca Rubinacci, Gianni Fontana, Mariano Di Vaio ir daugelis kitų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.