Mylimiausia rankinė N.Venckienę lydi ir Amerikoje

Portalas lrytas.lt ketvirtadienį ryte publikavo nuotraukas, kuriose užfiksuota žymioji Lietuvos bėglė Neringa Venckienė. Garsioji Garliavos gyventoja nufotografuota Čikagoje. Užvirė diskusijos, ar atsiųstoje nuotraukoje – tikrai ji. Tačiau užtenka atkreipti dėmesį į nuotraukoje esančios moters aprangos stilių. Sutapimas ar ne, bet Čikagoje užfiksuota moteris apsirengusi taip, kaip buvo pamėgusi pradingusi Seimo narė.

N.Venckienė Čikagoje - su tokia pačia balta rankine.<br>Montažas
N.Venckienė Čikagoje - su tokia pačia balta rankine.<br>Montažas
Daugiau nuotraukų (1)

Evelina Valiuškevičiūtė

Aug 22, 2013, 12:35 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 7:39 PM

Jeigu tai tikrai N.Venckienė, ji liko ištikima dalykiniams dviejų dalių kostiumėliams. Čikagoje ji užfiksuota vilkinti juodą sijoną iki kelių ir švarkelį. Panašiai ji rengdavosi ir Seime.

Akivaizdu, kad ištirpti minioje norinti moteris nepagalvojo, jog reikėtų pakeisti ir savo drabužius, kuriais ji vilkėjo Lietuvoje. Tiesa, juodas kostiumėlis su žaliais dryžiais atrodo nematytas.

Pavyzdžiui, jos avimi bateliai labai panašūs į tuos, kuriuos ji avėjo per pirmąjį Seimo posėdį, duodama priesaiką.

Nuotraukoje iš Čikagos bateliai atspindi šviesą – taip gali būti dėl spindinčių blizgučių arba dėl batelių sagties. Duodama priesaiką politikė avėjo lakinius batelius su sagtimi. Jie puikiai gali blizgėti ir dienos šviesoje.

Kita daug pasakanti detalė – balta rankinė tamsiomis rankenomis. Ją moteris Čikagoje persimetusi per petį. Tokią rankinę N.Venckienė mielai nešiodavo ir Lietuvoje.

Portalo lrytas.lt fotografai yra užfiksavę N.Venckienę su lygiai tokia pačia balta rankine. Ją N.Venckienė turėjo ir per Seimo svarstymą, ar patraukti ją baudžiamojon atsakomybėn.

Čikagoje esanti lrytas.lt skaitytoja į JAV pabėgusią N.Venckienę kartu su sūnumi užfiksavo pačioje Čikagos širdyje.

„Kol Lietuvos policija miega, N.Venckienė su sūnumi laisvai vaikšto Čikagos gatvėmis. Aš ją pastebėjau pačiame Čikagos centre rugpjūčio 21 dieną“, – tikino lrytas.lt laišką parašiusi moteris.

Anksčiau buvo skelbta, kad N.Venckienė ir jos sūnus iš namų Čikagoje nekelia net kojos, tačiau užfiksuotos nuotraukos byloja ką kita, akivaizdu, kad jie laisviausiai vaikšto šio miesto gatvėmis.

Tuo tarpu Lietuvos policija tik skėsčioja rankomis ir tikina, kad apie N.Venckienę duomenų neturi.

Pradingo balandį

N.Venckienė iš Lietuvos pradingo dar balandžio mėnesį, kai Seimas jai panaikino teisinę neliečiamybę. Nepaisant to, ji su savo padėjėjais nuolat bendraudavo internetu. Kartu su savimi moteris už Atlanto išsivežė ir savo sūnų.

N.Venckienei ketinama pareikšti įtarimus pagal šešis Baudžiamojo kodekso straipsnius – dėl nepagarbos teismui, teismo sprendimo nevykdymo, trukdymo antstolei atlikti savo pareigas, pasipriešinimo policijos pareigūnui, nežymaus sveikatos sutrikdymo ir piktnaudžiavimo globėjos pareigomis psichologiškai gniuždant vaiką.

Pastarasis nusikaltimas – sunkiausias. Už jį numatoma didžiausia bausmė – laisvės atėmimas iki 5 metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.