R.Kalinkinas atskleidė būsimo madų šou detales

Spalio 10 dieną įvyksiantis dizainerio Roberto Kalinkino kolekcijos pristatymas neapsiribos vien tik pavasario-vasaros drabužių parodymu. Be išskirtinės, netikėtos scenografijos, apimsiančios ne tik podiumą, bet ir visą „Siemens“ areną, dizaineris į savo renginį pakvietė ir atlikėjus Jurgą Šeduikytę bei Leoną Somovą. Jie surengs gyvą pasirodymą ir kartu atliks dainas iš naujausio Jurgos albumo „Breaking the line“, kurį įkvėpė žinomi kino filmai.

Dizaineris Robertas Kalinkinas.<br>T.Bauro nuotr.
Dizaineris Robertas Kalinkinas.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 27, 2013, 1:03 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 5:50 PM

„Žinau, kad Robertas, be mados, labai myli ir kiną bei pastaruosius metus dirba ne tik kaip dizaineris, bet ir kaip dekoracijų dailininkas, scenografas kuriant kino filmus ir reklamas, yra televizijos laidų stilistas. Lygiai taip pat ir man mados vandenynas nėra svetimas. Įdomus sutapimas, kad likus vos porai dienų iki Roberto kolekcijos pristatymo „No Theatre“ spektaklio premjeroje vaidinsiu modelį. Šiame spektaklyje taip pat bus ilgas podiumas ir užkulisiai, vyks modelių pasirengimas pasirodymui, bus daug kalbama apie savęs sukūrimą padedant aukštajai madai“, – pasakoja dvejus metus Rusijoje gyvenusi ir beveik metus naująjį albumą Lietuvoje kūrusi atlikėja.

Kolekcijos pristatymo detales paslaptyje kol kas laikantis R.Kalinkinas užsimena tik tiek, kad tai bus vientisas mados ir muzikos renginys, sujungsiantis ready to wear ir haute couture kūrinių pristatymą bei Jurgos Šeduikytės ir Leono Somovo pasirodymą. „Jurga ir Leonas Somovas įsilies į kolekcijos pristatymą ir, esu tikras, publikai padovanos nuostabų, subtilų, gilų pasirodymą“, – sako dizaineris.

Leonas Somovas koncertavo ir pernai „Siemens“ arenoje vykusio R.Kalinkino kolekcijos pristatymo metu. Tuomet jis pasirodė kartu su Jazzu bei specialiai kolekcijos pristatymui kūrė garso takelį. Jį dizainerio drabužius savo pasirodymams taip pat dažnai besirenkantis atlikėjas ruošia ir šių metų kolekcijos pristatymui.

Spalio 10 dieną „Siemens“ arenoje dizaineris R.Kalinkinas jau antrą kartą pristatys asmeninę mados kolekciją. Šiemet renginys apims visą arenos perimetrą ir bus daugiau kaip dvigubai didesnis už pirmąjį, vykusį pernai rudenį. Kaip įprasta didžiosiose mados savaitėse, dizaineris rudenį pristatys būsimo šiltojo sezono tendencijas. Jis sako, kad šiemet podiumu žingsniuojančių modelių bus mažiau, tačiau renginio trukmė išliks panaši, o pati kolekcija bus lengviau „nuskaitoma“ ir suprantama, vientisesnė. R.Kalinkinas intriguoja, kad pažintis su jo naujausia kolekcija ir 2014-ųjų pavasario-vasaros dvelksmu prasidės jau nuo pat pirmojo žingsnio į arenos vidų, tačiau, kas konkrečiai tai bus, neišduoda.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.