„Dior” prisiviliojo talentų - N.Portman ir R.Pattinsoną

Kiekvienos moters rankinėje, be mobiliojo telefono, raktų ar užrašų knygelės, visada yra ir lūpų dažai. Tai neatsiejamas dailiosios lyties atstovių aksesuaras. Moteris gali būti be makiažo, tačiau raudonos lūpos, kad ir padažytos automobilių spūstyje, išgelbės visada.

Salono „KristiAna” produktų grupės vadovė Jelena Ivanova pristatė 32 atnaujintus lūpų dažų „Dior Rouge” atspalvius ir naują reklamos veidą – aktorę Natalie Portman.<br>T.Bauro nuotr.
Salono „KristiAna” produktų grupės vadovė Jelena Ivanova pristatė 32 atnaujintus lūpų dažų „Dior Rouge” atspalvius ir naują reklamos veidą – aktorę Natalie Portman.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Laura Čaplinskaitė

Oct 8, 2013, 3:31 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 8:58 AM

Kompanijos „Dior” lūpų dažai „Rouge Dior” šiais metais švenčia jubiliejų – šią grožio priemonę moterys dievina jau 60 metų.

Legendinis dizaineris Christianas Dioras, kurdamas savo mados namų aksesuarą moterims, siekė nei daug, nei mažai – „aprengti moters šypseną”. Ir tai jam puikiai pavyko!

Savo šypseną Ch.Dioro sumanytomis spalvomis puošė ir išrankumu garsėjusi aktorė bei dainininkė Marlene Dietrich, ir garsioji šokėja Josephine Baker.

O legendinei mados dievaitei aktorei ir Monako kunigaikštienei Grace Kelly pats Ch.Dioras padovanojo antikinę kinišką dėžutę, kurios stalčiuke buvo jai skirti lūpų dažai prabangaus obelisko formos pakuotėje.

Jau tuomet garsusis dizaineris suprato, kad ne kiekviena moteris gali sau leisti įsigyti jo sukurtą suknelę, bet dvelkti jo mados namuose sukurtu aromatu ar lūpas gundomai pasirausvinti išskirtine elegancija spinduliuojančiais lūpų dažais gali visos.

Moteris gundytoja – tokią dailiosios lyties atstovę jau prieš 60 metų įsivaizdavo garsusis prancūzas. Paryžiuje tuomet sukurtų lūpų dažų „Rouge Dior” spalvos atspindėjo dizainerio kolekcijos audinius. Tradicijos lūpų dažų atspalvius pavadinti „Dior” aukštosios mados kolekcijų suknelių pavadinimais laikomasi ir šiandien.

Naujausi lūpų dažai turi sąsajų su 2012-ųjų birželį „Dior” mados namuose Paryžiuje vykusia „Dior” aukštosios mados paroda.

Lūpų dažus „Rouge Dior” galima rinktis iš 32 naujų, tobulai subalansuotų atspalvių. Dažai su puoselėjamaisiais komponentais išlygina lūpas, suteikia joms putlumo, skatina atsinaujinti ląsteles.

Šiemet šių grožio priemonių reklamos veidu tapusi aktorė Natalie Portman įkūnija ir elegantišką, ir žaismingą, ir nerūpestingą, ir mylinčią, kartu trokštančią meilės moterį.

Niujorko gatvėmis vaikštinėjanti Natalie lūpas pasidažiusi nepriekaištingai. Jos pamėgta „Rouge Dior” spalva – „999”. Ši jau 60 metų madinga spalva sukurta prisimenant pirmuosius Ch.Dioro sukurtus lūpų dažus.

Grožio naujienos

Kvepalus „Dior Homme” kone geriausiai apibūdina amerikiečių aktoriaus Jameso Deano ištarta legendinė frazė: „Svajok taip, lyg gyventum amžinai, gyvenk taip, tarsi ši diena būtų paskutinė.”

Iš keturių mados namų „Dior” parfumerininko François Demarchy 2005-aisiais sukurtų aromatų „Dior Homme” tikrai galės išsirinkti kiekvienas vyras – ir jaunuolis, ir solidus verslininkas.

Todėl naujajam šių kvepalų reklamos veidui populiariam aktoriui Robertui Pattinsonui teko nelengva užduotis – įkūnyti paplūdimyje šėlstantį jaunuolį, lifte merginą gundantį savimi pasitikintį viliotoją ir prabangiame pobūvyje vyresnę damą šokdinantį džentelmeną.

„Pamačiusi reklamą supratau, kad R.Pattinsonas – išskirtinai talentingas jaunas aktorius. Dviejų minučių filme jis sugebėjo nugyventi 1000 gyvenimų”, – džiaugėsi jau septintus metus su „Dior” kompanija dirbanti „KristiAnos” salono produktų grupės vadovė Jelena Ivanova.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.