Stulbinančią figūrą turinti 3 vaikų motina sulaukia prieštaringų vertinimų

„O koks tavo pasiteisinimas?“ – klausia sportą dievinanti 3 vaikų motina, kurios išpuoselėto, stangraus ir raumeningo kūno pavydėti gali daugelis dar negimdžiusių moterų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 16, 2013, 9:50 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 2:37 AM

32-ejų Maria Kang iš Kalifornijos, įkūrusi ne pelno siekiančią fitneso organizaciją, žiniasklaidos dėmesio susilaukė po to, kai „Facebook“ paskyroje įkėlė išties įkvepiančią savo ir trijų atžalų nuotrauką.

Nuotrauka išties susilaukė pelnyto pasisekimo – daugiau nei 17 tūkst. komentarų, kuriuose žmonės išreiškė savo susižavėjimą moters ryžtu. Tačiau atsirado ir tokių, kurie Marios nuotrauka tiesiog įžeidė.

Viena iš komentatorių rėžė: „Tu skaudini kitas moteris ir pernelyg gerai apie save galvoji. Šlykšti – štai kokia tu esi!“

Neigiamą nuomonę išreiškė ir 2 vaikų motina Sarah, parašiusi: „Tikiuosi supranti, kodėl kai kurie žmonės jaučiasi įžeisti ir įskaudinti. Visų pirma, daugelis mamų po gimdymo kenčia nuo strijų. Turiu 2 vaikus ir žinau, ką tai reiškia – mano kūnas atrodo kaip JAV kelių žemėlapis. Ir antra, aš esu bėgikė. O pažiūrėję į mane – patikėtumėte? Daugelis net nenutuokia, kad įveikiu sunkiausius maratonus. Galiausiai, žinau, kad be plastikos chirurgo pagalbos mano kūnas niekuomet neatrodys taip, kaip tavo. Tad koks mano pasiteisinimas? Aš neturiu tokių genų, kokius turi tu!“ Nepaisant sklandančio negatyvo, M.Kang teigia nenorėjusi nieko įskaudinti, ji troško tik vieno – įkvėpti žmones. Kovodama su neigiamais komentarais, ji atšovė: „Nekalbėsiu apie savo genus. Turėjau valgymo sutrikimų, turiu dvi įmones, dirbu visu etatu, neturiu auklės, nesu iš prigimties liekna ir nedirbu asmenine trenere. Nesinori net minėti to, kad užuot nėštumo metu kimšusi viską, kas papuolė po ranka, aš nepasidaviau pagundai. Jūs šią nuotrauką interpretuojate savaip ir tai nėra mano kaltė. Pavydėtino gyvenimo, gražaus kūno ir geros lemties pamatas yra pozityvios mintys. Siūlau jums apie tai pamąstyti.“

Žinoma, M.Kang teigia turinti strijų ir šiokį tokį odos perteklių, atsiradusį po trijų nėštumų, tačiau šie randai skatina ją uoliai dirbti ir niekuomet nepasiduoti.

„Motinystė – nuostabiausias dalykas ir gali paversti jus geresne visomis prasmėmis“, – pridūrė M.Kang.

Žavi brunetė teigia, kad treniruojasi po 30–60 minučių, 5–6 dienas per savaitę. Rytais, kai mažyliai miega, ji stengiasi apsilankyti sporto klube, o tuomet grįžta namo atlikti motiniškų pareigų. Ji taip pat daug dėmesio skiria savo ne pelno siekiančioms organizacijoms, kurios yra sutelktos į fizinio aktyvumo skatinimą mokyklose ir vietinėse bendruomenėse.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: įvykiai Sakartvele – nauja kova tarp Rusijos ir Vakarų?