Pakvaišęs M.Cyrus gerbėjas kūną pašventė savo dievaitei

Ar įmanoma taip stipriai garbinti pramogų pasaulyje suspindusią žvaigždę, kad tai priverstų imtis pačių beprotiškiausių veiksmų? Panašu, kad taip. Carlas McCoidas – vienas iš tokių žmonių. Į penktąją dešimtį įkopęs vyras savo kūną pavertė tikra „šventykla“ skandalingajai popmuzikos žvaigždei Miley Cyrus. Šiuo metu vyriškio kūną puošia (o gal darko?) net 21 tatuiruotė, skirta prieštaringą reputaciją turinčiai įžymybei.

Pakvaišęs M.Cyrus gerbėjas kūną pašventė savo dievaitei.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Pakvaišęs M.Cyrus gerbėjas kūną pašventė savo dievaitei.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-10-25 15:39, atnaujinta 2018-02-20 20:26

Dar rugpjūčio mėnesį, kai M.Cyrus buvo aršiai kritikuojama dėl savo vulgaraus ir nekontroliuojamo elgesio, ištikimiausias jos gerbėjas Carlas kaip niekad ją palaikė.

„Man nepatinka, kad ją visi taip engia. Miley nenusipelnė to – ji tenorėjo į sceną grįžti su trenksmu“, – tuo metu kalbėjo C.McCoidas, pridurdamas, kad M.Cyrus jau didelė mergaitė ir tiesiog nori būti savimi.

Carlas, kurio manija virtusi meilė M.Cyrus prasidėjo, kai jis išsiskyrė su savo žmona, buvo tiesiog sužavėtas, kuomet atlikėja užsiminė apie jį per vieną interviu. „Ji skyrė man keletą sekundžių savo dėmesio. Per interviu ji sakė, kad jai nepatinka mano tatuiruotės ir kad turėčiau išsitatuiruoti naujų, kurios atspindėtų dabartinį įžymybės įvaizdį.“

Kaip paklusnus gerbėjas, Carlas taip ir padarė. Jau netrukus vyro kūną papuošė dar 6 tatuiruotės su naujausiu – vulgariuoju M.Cyrus įvaizdžiu ir keliais jos dainų žodžių posmeliais.

„Tatuiruotės–portretai yra lyg tam tikra laiko juosta. Kiekvienas iš šių portretų atspindi, kaip Miley atrodė vienu ar kitu metu. Kita mano tatuiruotė bus paskirta įspūdingam M.Cyrus pasirodymui per VMA muzikos apdovanojimų renginį“, – teigia 40-metis Carlas.

Nepaisant to, kad C.McCoidas yra aktyviai kritikuojamas dėl to, kad nusprendė visą savo kūną pašvęsti M.Cyrus, tačiau atsiranda ir tokių, kurie žavisi vyriškio atsidavimu savo dievaitei.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.