Brazilų dizaineris sukūrė celiulitą naikinančius džinsus

Tai, kad celiulitas – didžiausias grožio priešas, linksniuoja kas antras moterims skirtas žurnalas ar televizijos laida. Vienur akcentuojama sveika mityba, kitur – sportas, stebuklingą poveikį turintys kremai. Kelios dienos, savaitės ar mėnesis ir celiulito – kaip nebūta.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 11, 2013, 6:01 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 11:01 AM

Grožio industrijos pramonės atstovai neriasi iš kailio, kad dailiosios lyties atstovės drąsiai atidengtų kojas ar nesigėdydamos apsivilktų mėgstamą bikinį.

Apie tai pagalvojo ir brazilų dizaineris Alexandre'as Herchcovitchius – jis sukūrė specialų mikropluoštą turinčius džinsus, kuriame esantys mineralai kūno išskiriamą šilumą paverčia infrafaudonaisiais spinduliais, rašo dailymail.co.uk.

Juos dėvint suaktyvinamas poodinis sluoksnis, sukuriamas pirties efektas: pagerėja kraujo apytaka, greičiau įsisavinamas deguonis, kūnas labiau prakaituoja. Nepaisant to, dėl specialios medžiagos prakaitas akimirksniu išgarinamas, o juos dėvintis žmogus nejaučia diskomforto.

Rio de Žaneiro mados festivalyje šiuos džinsus pristatęs A.Herchcovitchius tikisi, kad naujos kartos drabužis taps tikra revoliucija mados pramonėje ir atras vietą kiekvienos moters spintoje.

Ne paslaptis, kad celiulitą turi devynios iš dešimties 30 metų sulaukusios moterys. Ar tokie džinsai sulauks jiems prognozuojamos sėkmės belieka tik spėlioti.

Anticeliulitiniais džinsais pasaulį jau bandė nustebinti prekinio ženklo „Miss Sixty“ atstovai. Dar 2004 metais kompanija pristatė specialią, neva „apelsino žievelę“ naikinančių džinsų, kelnių ir sijonų liniją, tačiau medicinos ekspertų išvados buvo kitokios. Po tyrimų paaiškėjo, jog tariamas nešiojamų drabužių poveikis, tik gudriai sugalvotas rinkodaros triukas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.