Į filmo premjerą aktorė E.Užaitė pasipuošė R.Ščiogolevaitės demonstruota suknele

Ketvirtadienio vakarą sostinės kino teatre „Vingis“ vyko ilgai laukta režisieriaus Alvydo Šlepiko juostos „Moterys meluoja geriau. Kristina“ premjera. Pagrindinį vaidmenį filme atlikusi aktorė Edita Užaitė į išankstinę premjerą atvyko pasipuošusi įspūdinga dizainerio Egidijaus Rainio suknele. Pastabesnė akis atkreipė dėmesį, kad kone tokią pačią suknelę dar visai neseniai vilkėjo atlikėja Rūta Ščiogolevaitė.

Editos Užaitės (kairėje) ir Rūtos Ščiogolevaitės skoniai sutampa - jos pasipuošė labai panašiomis Egidijaus Rainio kurtomis suknelėmis.<br>D.Umbraso ir J.Stacevičiaus nuotr.
Editos Užaitės (kairėje) ir Rūtos Ščiogolevaitės skoniai sutampa - jos pasipuošė labai panašiomis Egidijaus Rainio kurtomis suknelėmis.<br>D.Umbraso ir J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 28, 2013, 9:31 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 2:24 AM

Būtent su tokiu drabužiu žinoma dainininkė įsiamžino muzikinio projekto „X Faktorius“ reklaminiame klipe. Ilga, juoda, blizgi ir žvyneliais dekoruota suknelė tikrai traukia akį ir bet kurią damą paverčia vakaro žvaigžde.

Vienintelis Editos ir Rūtos vilkėtų suknelių skirtumas – permatomos rankovės.

Į Filmo premjerą raudonu kilimu žingsniavusi E.Užaitė mielai pozavo fotografams ir gaudė aplinkinių žvilgsnius. Prie įspūdingo drabužio aktorė priderino raudonus aukštakulnius ir tokios pačios spalvos delninukę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.